BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Draft 11.szezon

Draft 11.szezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
121668.60 in reply to 121668.57
Date: 12/18/2009 3:26:54 PM
Overall Posts Rated:
2020
Szerintem vakszerencse, ha nem költesz semmit. Minden attól függ, hova helyezed a szezon előtt a csapatod. Ha nagyon előre gondold, akkor szerintem nem éri meg pénzt áldozni a megfigyelésre. Ha viszont azt látod, hogy a kiesés elkerüléséért fogsz harcba szállni, akkor érdemes. Én pl. egy fityinget nem áldoztam a megfigyelésre, mégis láttam 5* A- 4* embert. Persze nem kaptam meg, mert én húztam 15-nek. Végül is láttam 3 jó játékost, de egyiket sem kaptam meg. Bár az is igaz, hogy előttem is húztak bőven lúzereket. Ha van miből, és kevés a ligaátlag, akkor nyugodtan figyeltethetsz. Ha magas a ligaátlag, akkor szerintem felesleges.

This Post:
00
121668.61 in reply to 121668.58
Date: 12/19/2009 6:48:49 AM
Én ugyan nem költöttem megfigyelésre, de ígyis volt egy pár ötlabdásom , de mivel nem láttam potenciáját és korát megdöbbenve láttam hogy hiába hoztam el második jelölésemet, az egy 19 éves kispadmelengető...Haverom egész idényben költött 30-ért megfigyelésre és mondta hogy ő is csak olyan tíznekl látta a tehetségét meg a korát. Meg amit írt itt valaki hogy 4 rongyos volt a legnagyobb draft a II.2-ben. Ez is azt bizonyíja számomra hogy elég nagy pénzkidobás a megfigylés mert így jó nagy maki kell. Csak akkor van értelme ha tuti hogy első 3-4 választó között leszel.