Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, ούτε στη μέση του πρωταθλήματος δεν είμαστε και τα play-off είναι το κυριώς πιάτο...Έχουν δεί πολλά τα μάτια μου τόσες σεζόν, και εφόσον υπάρχουν καλές ομάδες και ένας κύριος ανταγωνιστής αποτελεί ερωτηματικό, τα πάντα είναι πιθανά!Δεν θα με αγχώσετε δίνοντας μου τον τίτλο του φαβορί, ουουουου! :-p Εγώ θα ανέβω όταν ανέβει ξανά το Ρέθυμνο στην Α1! :-)))
Γιατί C έλληνα?Υπάρχει κάποιος λόγος???Πάντως όπως και να'χει, πολύ καλό παικτάκι! :-)))
Με αφορμή τα λεφτά των ταμείων που αναφέρθηκαν,θα κάνω ένα ρητορικό σχόλιο... Δεν μου αρέσει η τακτική που έχουν κάποιοι να αγοράζουν και να πουλάνε παιχτάκια σχεδόν άμεσα, δεν αναπτύσσουν τον παίκτη απλά συμμετέχουν στο trade-off (πχ ένας παλιός μου αντίπαλος
(89134)), αυτά δεν είναι καθόλου ρεαλιστικά! Παιχνίδι είναι βέβαια και όλα επιτρέπονται και αυτός πιθανότατα είναι ένας τρόπος να βελτιωθεί η ομάδα πιο γρήγορα απ'ότι με την προπόνηση...Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα στον όμιλο, ούτε έχω κάποιο πρόβλημα με την ομάδα που ανέφερα, κουβέντα να γίνεται!
Vamos Barcaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!