Καλησπέρα και απο μένα!
Ελπίζω να σας έλλειψα, Χάρη πάτα ένα print screen στον όμιλο, πόσες σεζόν έχεις να βρεθείς σε αυτή την θέση??? :-p Οι Αστερίες καραδοκούν, οπότε να χαρείς τώρα που μπορείς, η τριτο-τέταρτη θέση είναι ζεστή και σε περιμένει! :-p Η Σμέρνα αποδυναμώθηκε πολύ με την φυγή του Λιθουανού, τον βολιδοσκοπούσα και εγώ, αλλά 100 χιλιάρικα μισθό θα με έβαζε μέσα σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, οπότε ακολούθησα την συμβουλή του Χάρη για κάτι πιο...οικονομικό!
Κατα τ'αλλα βλέπω τις ανερχόμενες δυνάμεις στους κόκκινους να έχουν σταθερή πορεία, οι Ζάπα να απογοητεύουν (πρόβλεψη: οι ομάδες από την ΙΙ, θα μείνουν στην ΙΙΙ άλλη μια σεζόν...) και για άλλη μια σεζόν-αν και νωρίς ακόμα- αρειανοί να μην στεριώνουν σε αυτό τον όμιλο...Κατάληψη έχουν κάνει οι Ηρακλειδείς! :-)))
Στα δικά μου, φιδιάσματα και άγιος ο θεός με τα δευτερο-τρίτα, μαζεύω διάθεση για το μάτς της Τρίτης όπου ελπίζω να σταυρώσω νίκη, ο ΑΓΟΡ έχασε και στην Α2 σήμερα στο καταμεστο κλειστό στο τέλος από μια καλύτερη ομάδα, η Δράμα πάει φουλ για Α1...