No, akkor én is hozzászólok, miután elnézegettem itt pár hozzászólást. A következő van:
Tehát ezúton szeretném felkérni kaygee-t, hogy működjünk együtt, lehetőleg békében, egységben még ha a kezdetekben ez valószínűleg nem lesz zökkenő mentes!
Magától értetődik, és minden eddigiből következik, hogy
NEM működöm együtt veletek, méghozzá az alábbiak miatt:
- Nem vagyok hajlandó egy olyan stábban dolgozni, ahol a tagokat kezdettől fogva becsapták. A választási szövegedből és a hozzászólásaidból kiderül, hogy szakmai indokai vannak a kiválasztásnak, és személyes ismerettség, aztán ez lemegy odáig, hogy szépen fogalmaznak a fórumon. Egyeztetés előre jó szokásod szerint nem volt, csak belengetted a válogatottat, aztán bedőltek neki. Az pedig, hogy volt olyan, aki kiszállt belőle (nem csak egy), nekem jelzésértékű a dolog egységére nézve. A sok szakács el fogja sózni a levest, és meggyőződésem, hogy hamarosan sokakat nem fogunk látni ezek közül a segítők közül.
- Saját tapasztalataim alapján nem hiszek a farm teóriádban, a legmegbízhatatlanabb tulaj a farm, a nevelés pedig hosszú folyamat, botulva vagy pedig az átadón fogja végezni a többség (másik része meg feljelentve). A kampány során egy scoutot láttam a stábodban, az is U21-es, nyilván emlékszel még arra (nem túl rég történt), hogy otthagyta a rábízott farmot, ezért azt nekem mással át kellett vetetnem. Hetekig nem volt belépés, még szerencse, hogy nem botult el. Ja, az illetőt gondolom már szükségtelen a továbbiakban a nyakamra küldeni a Facebook-on, ezért letiltottam ott.
Elnézést kérek, ha valakinek is feltűnt volna, hogy az utóbbi napokban inaktív voltam a fórumot tekintve, de nem láttam értelmét lefutni ugyanazokat a köröket még százszor a vitafórumban.
Igen, emlékeztetni szeretnélek arra, hogy akkor szívódtál fel, amikor többedszerre tettem fel a Fazekassal kapcsolatos kérdést. Skillek nélkül fogom mondani a helyzetet, hogy a moderálási elveknek megfeleljen. A május 18-i (azaz három havi) fejlődése 2 benti és egy kinti skill volt, olyanok, amikbe korábbi edzések (ami 2 pontos volt) törtet tesznek. Más, könnyen elszédíthető userekkel szemben én már lehúztam itt eleget ahhoz, hogy ne zabáljam meg a demagógiát, azért nem írtál ott semmit, mert az engem igazolt volna. Már most döglassan fejlődik, ráadásul agyonedzetted a 2 pontosát, holott azt fű-fa edzi kiegként. Prímán telereklámoztad a fórumban a passzolás és a technika fontosságát, még magas emberekre is belendítettél egy 14-es űradatot, holott a saját bedobód 24 éves korára még csak meg sem közelíti azt a szintet, de a viharba nincs onnan.
Ja, és most, hogy látod a skilleket, na ugye, hogy van olyan magas játékos a keretben, aki multis, és magas a technikája és a labdája is, csak az én lejáratásomra használtad fel a feltételezéseidet, lesz annyi gerinc benned, hogy elnézést kérj, mert telehazudtad a BB társadalmat úgy, hogy még a tényeket sem ismerted?
Ha valaki szeretné, nyugodtan írja le, hogy miért is szavazott rám. Körülbelül 15 levelet küldtem szét azért, hogy aki lát fantáziát abban, hogy a válogatott segítségére legyen, az megtehesse, ez tény. Ha nem szerettem volna hogy kiderüljön, akkor szerintetek a volt kapitány stábjának kiküldtem volna?
Ebből az adatból nekem hiányzik egy számjegy (gondolom a feledékenység a sok feladat kiosztása miatti teendők okán...
Last edited by kaygee at 8/27/2012 5:58:00 PM