Zapraszam wszystkich na poniedziałek na 19.30. W ten Sylwestrowy wieczór będziemy grać z Egiptem. Zdaję sobie sprawę, że w tym akurat dniu jest mnóstwo innych, ciekawszych rzeczy do roboty;-)...ale gdyby ktoś akurat miał możliwość i ochotę by obejrzeć mecz na żywo to zapraszam. Ja akurat nie będę miał takiej możliwości więc wyjątkowo mnie zabraknie...ale mam nadzieję, że mi wybaczycie zważywszy na okoliczności:-)
Jeżeli chodzi o kadrę to cieszy bardzo dobra forma pod koszem. Co ciekawe nie zawiódł z minutami nawet właściciel naszego Rakusa;-) i w meczu z Egiptem będziemy mogli liczyć na naszego kapitana.
Trochę gorzej z formą jest u obwodowych...ale tragedii też w sumie nie ma. Większość ostro trenuje i domyślam się, że właściciele mocno kombinują by zapewnić im pełny trening, a przy okazji wygrać wszystkie mecze w tygodniu. Zdaje sobie sprawę, że nie zawsze musi to wychodzić idealnie. Dla dobra treningu jestem w stanie to zrozumieć i zaakceptować. Póki co nie gramy z zespołami z najwyższej półki..ale chciałbym w tym momencie uczulić właścicieli by trochę lepiej dbali o formę swoich graczy w przyszłości;-) Najlepiej grać 55-70 minut. Można od czasu do czasu przekroczyć 70 minut, ale nie za często. Za jakiś czas przyjdą decydujące o medalach mecze i wtedy wysoka forma będzie bardzo potrzebna.
Last edited by kozlik4 at 12/29/2012 3:27:18 PM