Tudi na mednarodnem angleskem GLOBAL forumu moras paziti kaj pises , ker tam te ne bodo opozorili , da ne bo kdo mislil , da so problem nasi .. za vsak slucaj sem to napisal , da ne bo kdo mislil , da sem mislil nasega gm ja cloveka . ki skrbi , da nas forum ni do kaksnega uporabnika zaljiv , ne veljajo pravila samo doma no jaz pravil ne berem res pa je , da ko sem dobil unicen racunalnik ze tretjic NE V TEJ IGRCI torej ko sem imel racunalnik unicen ze tretjic , da sem koncno prebral navodila za brezplacne igrce v katerih pise dali ste nam dostop do vasega trdega diska s tem ste dali povezavo , da vam lahko unicimo racunalnik seveda tega ne mislimo storiti , ce se boste drzali casovne omejitve. Torej igrate brezplacno igrco a na njej pise 1 leto je brezplacna a vi ste trmasti opozarjajo vas mogoce tud ne ker jim ni treba ker ste NAVODILA PREBRALI smeh no in ce igrate brezplacno igrco se naprej ceprav je leto poteklo in ni vec brezplacna vam lahko unicijo disk ce imate pravo solo kot jaz kupite pokvarjen sprzen racunalniski nadomestek in ni velike skode no ostali lahko date popravit racunalnik al pa drugega kupite ,, no to pa res mislim , da ni politika je pa res , da tud ni stvar bb ja lp