Uwazam,ze dopoki BB-kowcy czegos znow nie zmienia w finansach/pensjach/dochodach czy ogolnie cos z tym powiazanego to ceny beda dalej spadac albo zostana na mniej wiecej takim poziomie na jakim sa.W sezonie 10 czy 11 dalem 1.3mln za C z pensja 13k,a teraz za mniej mam troche starszego grajka,ale rzeznika w porownaniu z tamtym.Jak zaczynalem grac w sezonie 7 to ceny na TL mnie przerazaly,dzis sa zjadliwe i jest szansa dla wielu zespolow na rywalizacje z mocnymi III ligowcami,a takze II i PLK...Z tym,ze zyski w II i PLK sa dalej troche nieporownywalne z nizszymi ligami,wiec dla nich nizsze ceny na TL to takze dobra wiadomosc...Inna sprawa,ze teraz trzeba robic szybsza rotacje bo 30-31 latkow i starszych ciezko sprzedac za kilka baniek nawet jak maja niebotyczne skille.Swoja droga BB-kowcy powinni popracowac nad starzeniem sie zawodnikow.Spadki skilli jak dla mnie powinny sie zaczac kolo 33-34 lat i powinny byc zalezne od potencjalu...watpie zeby taki LBJ w wieku 30-34 gral duzo gorzej niz dzis,a zreszta przyklad Jordana jest dobry.tak od supergwiazdy,no moze MVP powiny dzialac inne zasady starzenia sie ;)