meni se ovo nikako nesvidja sta vidim... mnoge repke su nas dostigle po snazi, dok mi sve probleme sta smo imali proslih sezona imamo i dalje. jednostavno ni timski ni pojedinacno nevidim onakav napredak kakav sam ocekiva...
za bas nis tebe tu nekrivim, cisto komentiram.
ako bar vidiš mali napredak i to je nešto. jer tvoja generacija reprezentativaca bar zadnjih sezonu dvije tvojeg i prvu mojeg mandata imala je igrače koji su bili u limitu zbog potencijala (Galov, Puac, Repušić, Legčevič, Zekić...), igrače koji su navodno bili u treningu a nikako da napreduju (Fatur, Gostimir...), igrače koji nisu više bili ili su ih vlasnici polako prestajali trenirati (Petroša, Verbanac, Mijac, Škobo, pa i Topić). Jedini su me prošle sezone zadovoljili sa napretkom u prvom redu Grbeš, pa deda Šuper i donekle Žakula.
Ove sezone, ako sam dobro izračunao, a jesam, u tri treninga imali smo 18 zelenjava

)
mislim da cijelu prošlu sezonu kad se sve zbroji nije bilo takvog napretka. ovi novi u repci (Padovan, Mazija, DaSilva, Težak) sjajno napreduju...Grbeš je upravo nevjerovatan i dlaka mu fali da prešiša Topića...čak su i Curka i Krajina procvijetali ove sezone, Peričić se uplašio dolaska Polovaneca pa je i on pozelenio...još samo čekam da Žakula i Verbić eksplodiraju...
ostali, iako su nam još jako važni igrači polako prepuštaju svoje mjesto ovm mlađima...
po meni najviše nam fali centar sa jakim sekundarcima (nadam se da će Težak to uskoro biti) i PF sa super jakim sekundarcima. e tu ti moraš pokrpati rupu sa Verbićem dok ne dođe na veliku scenu najveća nada HR košarke
(19674190)