Дуже потрібна допомога досвідчених менеджерів ( хотілось би бачити багато думок менеджерів з Білорусії і Росії). В чому суть проблеми:
Є в моїй конфі 2 команди: я
(44420) і ше одна команда
(44414)(мій основний суперник в ПО) яка претендує на вихід в 2гу лігу. Мені дуже хочеться вийти і б хочу щоб порадили як себе вести в цій ситуації) Є 2 шляхи розвитку подій і всі вони залежать у великій степені від мене.
Через 1 гру я граю з конкурентом, в мене на 1 перемогу більше, але різниця мячів менша, тобто від цого матчу залежить хто буде мати 1 місце в конфі.
1 ситуація: Умови такі: я ставлю норм. можу програти і опущуся на 2 місце, але буде 1 мінус - домашня площадка, але й буде плюс - збережений ент)
2 ситуація: я ставлю мотс - виграю. плюси домашня площадка, мінус - нема ентузіазму, а ще попереду матч проти переможця з іншої конфи.
Питання: яким шляхом піти? Правда може бути що і на нормі виграю, але це мало імовірно, так як конкурент буде ставити 100% мотс. То вже на мене така традиція:) Може бути що й на мотсі програю, ну то тоді мені нічо не світить:)
Хотілось щоб ви проаналізували мою і конкурента команду!!!
Навіть Цезар, що міг робити кілька справ одночасно, лох на тлі водія маршрутки.