wszyscy zyja draftem, nikt sie nie pali do typowania, takze ja zaczne bo na draft nie daje zlamanego grosza ;p
Grim Reapers -- Leszcze 2 (21-30)
kto wygra jest dla mnie jasne, pytanie tylko ile punktow przewagi zanotuja Leszcze, podraznione porazka z Krukami...
Piczi Zamość -- Los Bogatynia Lakers 1 (11-20)
licze na punkty ale kto wie... ;)
Radogoszczanka -- Star Starachowice 2 (11-20)
jak dla mnie najciekawsze spotkanie kolejki, kto wie jak by sie skonczylo gdyby mecz byl u zmotywowanego do udzialu w PO Romaga, jednak w Starachowicach chyba sprawa jest jasna...
KrukiFC -- Twierdza Wrocław 1 (11-20)
na pierwszy rzut oka wygraja Kruki, jednak jest to koncowka sezonu i zespol z Wroclawia musi szukac punktow, nie mniej jednak jesli wygralaby Twierdza to w moim mniemaniu byla by to niespodzianka :)
Jack Daniel's -- Swieczka Jaroslaw 2 (+31)
wydaje mi sie ze Tomek zalozyl zwyciestwo w sobote i czwartek, na jutro nie starczy lawki ;)
Boro Team -- Mighty Hawks 1 (do 10)
Jastrzebie odpuscili w sobote i podejrzewam ze priorytetem bedzie puchar, jutro sproboja zaskoczyc, ale Boro jest w tym sezonie faworytem i ciezko mu wyrwac zwyciestwo...
Zajmon Boyz -- iroplock 2 (+31)
Zaymon spicuje lawka...
Młoty Stargard -- The In Your Face Dunkers 1 (do 10)
Piotras ma calkiem mocna lawke, o czym sie przekonalem ze 2 tygodnie temu ;p wiadome jest jednak ze nic mocniejszego nie wystawi jutro, a Mloty juz zlapaly oczekiwana forme, teraz tylko walka z czasem, chyba mission impossible ;) ale czy to cos zmienia ? trzeba walczyc