Ma ütleks, et sinu jutt on nagu Andres Sõbra oma. Põhineb emotsioonidel mitte analüüsil. Muidugi on Jasikevicious natuke parem playmaker, aga võrrelda El-Amini mehega kes ise on üks valusamaid isetsejaid on ju päris mõtetu. Ma võiks öelda, et tegelikult on Pana koosseis parem iga koha peal, süüdistada El-Amini selles kaotuses on kohatu. Ta ei mänginud oma parimat mängu sellel päeval, aga mina annaks talle vabalt rohelise tule viskamiseks ükskõik millal ta seda tahab teha. Kindlasti on selle mehe kaitsemäng ja pallikäsitlus euroopas tippklassi kuuluv. Kui sa räägid teravuste loomisest jne, siis peaksid teadma, et kui sisse murrad ja sinu meeskonna pikad hiilivad kuhugi laua taha või ei liigu vabale kohale siis pole kuhugi isegi parima tahtmise juures sööta. Tema on tabanud viskeid 2 punkti alast 62,2%. Seega kui pooled neist on tehtud läbimurde pealt ja ta andetu on need enamasti mööda pannud, tähendaks see seda, et keskpositsiooni vise peaks tal puhas kuld olema.
Samamoodi käib teil see TÜ kossu kommenteerimine (harvadel juhtudel kui ülekanne üldse jälgitav on), kui läheb hästi on kõik mehed topklass, kui halvasti siis on ikka täis pasad jne.