C pigūs yra px man, 3 C bandžiau 29 metų paimt, bet vis nebūdavau namie ir neidavo paimt...
O man tie seniai reikalingi iki II. lygos bus ;) Tas PG 33 metų bus parduotas jau 18 sezone ir 18 sezono PO ką nors rimtesnio vėl paimsiu dėl algų...
O C, kol nėra 33 metų, tol tie skillai nekrenta tai px tegul tik lošia, nes nematau jokio tolko pirkt jaunus žaidėjus, tarkim kur gali nusipirkt 1 jauna gali paimt 2,3 senus ;)
Jei ne traumos, tai lyga bus mano nes bbd vidinė ir artimi dabar belenkaip geri turėtu būt ir tau lošiant artimais kaži ar bus įmanoma ką padaryt, ir manau turėtu Jahn atsigaut tai jei 4 jie žais tai bus ne kas :) O vėliau tolimi kas ten tau belieka? Jauniai? Kas iš jų? DMI nėra aukštas, todėl ir iš jų stebuklų nesitikiu, bet vis vien reikėjo apsidraust, dar vienu pirkiniu, nes galvojau, kad bandysi kaip nors dar stiprint komanda. :)
Jei traumu nebus imsiu lyga, jei ne duok dieve papuls kokiam žaidėjui, tai amen juze, teks nusivilt 2 kart, kad nepaimiau lygos ir mesiu lošt BB :) O jei pateksiu tuoliau tai ir bus motyvacija stengtis stiprint komanda ir po biški judėt į II. lyga, pastebėjau yra dachuja silpnu III. lygu div. ir jeigu pavyks į toki papult, be didelio vargo imsiu lyga o II. po biški plėsiu arena ir artėjant sezono pabaigai parduosiu C už centus ir pasiliks SG,PG, kurie nėra jau tokie seni ir galės lošti tuoliau :) Tikiuosi pavyks II. lygoj išsilaikyt ir jau 20 sezone bandysim iki TOP4 papult, bet jaučiu labai sunkiai eisis II. lygoj, bet kuo sunkiau tuo idomiau žaist... Aišku labai toli žiūriu i prieki, bet manau man pavyks III. lyga sturmuot jau 18 sezone. :)