Temat JW to był żywy i ze 2 sezony temu, i ze 4, może i 6...wtedy też teoretycznie wydawało się, że najlogiczniej byłoby rozwiązywać to rynkowo - niech będzie co ma być i rynek zadecyduje o losie
Ale wtedy pensja JW co sezon rosła ;-) A od pewnego czasu nieprzerwanie spada ;-)
W krytycznym momencie była nawet szóstka z przodu. A teraz jest szansa, że za tydzień będzie trójka ;-) (tak, wiem że to nie jest 2x mniej, ale uwielbiam manipulować cyferkami, żeby wyglądały spektakularnie) ;-)
Do tego za 15 tygodni zaczną spadać skille i pensja będzie jeszcze bardziej spadać ;-) Chociaż jak spadnie ID o 3 (a ostatnio ktoś się na globalu chwalił, że mu jakiś skill u starucha spadł w jeden dzień o 3 poziomy) to temat JW przestanie istnieć, bo stanie się wtedy nieprzydatny dla kadry ;-)
"Ratujmy JW"
Ja tam zrobiłem tygodniową akcję ratunkową. Jakby każdy wypowiadający się w tym wątku zrobił to samo, to dałoby się dociągnąć do naturalnego przejścia na emeryturę. Co więcej, może nawet dałoby się na JW zarobić ;-) Jak mu pensja spadnie poniżej 300k to nagle jego cena na TL-u zacznie rosnąć ;-)