Sto se tice kola od juce videlo se da je crvena grupa dosta jace nego plava, od 8 utakmica 6 pobeda crvendaca naspram samo 2 pobede plavaca i to Vektre protiv kandidata za ispadanje NS Thundera i Wojvodine nad Jaguarima.. Aj sada mali osvrt na kolo:
Wojvodina vs. Walliexau Jaguars 115 - 97
Utakmica koju su Jaguari mogli dobiti... nije mi jasno samo sto igra ovaj presing.. da je stavio m2m ili 3-2 zonu opusteno bi bila home win
KK Largo vs. Gandza Team 92 - 126
Dve ekipe sa izrazitim unutrasnjim igracima al opet napad stavljen za bekove i zona 2-3.. Ovu veliku prednost je prouzrokovali skokovi Gandze , mada koliko vidim i Largo cuva postavu za KUP, pa i nije bio u punoj snazi... uglavnom zasluzena pobeda Gandze..
del-basket vs. KK Crni Gruja 96 - 118
Domaci teren , povreda jednog beka DEL-a , dobro postavljena taktika i dobro odradjen skauting protivnika zasluzeno su dobili jos jednu pobedu Gruje
SeriousTeam vs. KK Crvene Patriote 64 - 120
Posle prodaje Hani Al-Abir i Mihály Makay ubitacne napadacke igle ST sigurno ako ne obavi neka pojacanja ispada za trke ne samo za veliko finale koje je bio jedan od favorita nego i u pitanju je njegovo ucesce u PO.. kako ce se stvari odvijati videcemo.. sto se tice utakmice zasluzena pobeda Patriota sa 50+ razlike..
Nepoznati Vandali vs. Hell riders 58 - 107
Prokomentarisacu ovu utakmicu zbog sustera no.1 i no.1 iz grupa..
Iskreno nisam mislio da cu da dobijem ovu tekmu sa ovoliko razlike. Dugo sam se premisljao sta da igram i koju postavu da stavim i sa kojim stavom da igram utakmicu.. pa sam se odlucio za pola prve petorke na K i C dok sam bekove stavio rezerve da mi igraju prvu 5torku, tj mlade igrace i R&G za napad sto se uspostavilo kao dobra opcija. Sto se tice odbrane sami njegovi postotci za 2p. od 20% suta za 3p. od 7% (samo 2 ubacene trojke), i jos skroz zaustavljen Vilas koji je odigrao 48min sveli su protivnika ispod 60p..
KK Buducnost Ratari vs. Dorćol 74 - 99
Dorcolac cestitam na ovoj pobedi i ako na izgled lako dobijena utakmica, D je imao dosta problema sa povredama najbolji centar povredjen , prodaja par mladih krila.. dokazao onu njegovu izjavu na forumu da ima pretenzije da udje u visi rang..
KK Vectra vs. NS Thunder 108 - 80
Rutinska pobeda Vektre nad Thunderima koji dokazuju da je samo jos jedan klub za pranje novca kao sto sam pre napisao.. :(
Srecno svima u KUP-u