Personal cred că e o idee îndrăzneaţă care merită aplicată deoarece, oarecum, va forţa managerii care folosesc doar o tactică anume(şi aici fac referire la LI and LP) să aboreze şi un alt stil de joc(asta mă vizează şi pe mine - cred că întreg sezonul au existat doar 3-4 meciuri în care nu am jucat LI).
Am spus că e ciudată deoarece în realitate este puţin altfel. Adică eu joc baschet U16 şi e destul de diferită pregătirea tacticii adevărate faţă de cea din BB. De exemplu înainte de un meci, pregătirea tactică constă în studierea unui prim 5 al echipei adverse(+câteva rezerve) şi "împărţirea"(sau dublarea) oamenilor, cât despre atacul lor se spune de obicei de cel mai "periculos" marcator şi sistemul lor de joc(ex. pase rapide; construcţie atentă), iar de defensivă nu prea se vorbeşte pentru că noi indiferent de adversar jucăm aceeaşi ofensivă.
Poate că m-am cam lungit cu vorba ;)), dar în principiu ideea ar fi că în realitate e puţin mai simplu(asta în mintea mea de jucător "amator").
Şi oricum cred că e 99,9% implementată din sezonul viitor. Poate că în privinţa asta Remus cunoaşte mai multe.