pagal esama situacija, galiu sau leisti pralaimet viena kita karta :) nors nesiruosiu to daryti :) labai laukiu sekancio turo, pagaliau suzaisiou su Tangerinu :) nors man pergale netokia svarbi kaip jam, taciau principai vercia kovot del pergales :D
Musu diuvizione labai idomi situacija, manau sutiksit , kad man pirma vieta kaip ir uztikrinta, taciau greiciausiai iki paskutineio turo huliganai su skorpiu kovos del namu pranasumo tarpusavio dvikovoje :) o ir del 4 vietos, kovoj keturios komandos :) turetu but labai idomi sezono pabaiga :) na o rytu divizione, labai tikiuosi iveikti tabgerina, ir tada saltiniui atsivers nemazi sansai kilt i pirma vieta sezono pabaigoje :) nors viskas spresis tarpusavio varzybose, bet jai tangerinas antradieni laimetu, tai saltiniui gali ir nepakakt pergales tarpusavy :) o zemaiu, na, mano kiemas manau uztikrintai islaikys 3 vieta, o niko su katastrofa kovos del p[askutinio kelalapio i PO :) kazkaip neina rimtai vertinti bananu galimybiu, po to kai taip beviltiskai pries mane pralose, nemanau, kad jie turi ko reikia , kad aplenktu katastrofa ir niko :)