BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XIX.

Kérdés és csevegő XIX. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
225657.61 in reply to 225657.58
Date: 8/27/2012 4:08:29 PM
Üdv, emberek!

Én azok közé a játékosok közé tartozom akik ritkán szólnak hozzá a fórumon elhangzó dolgokhoz, de most úgy érzem le kell írnom a véleményem.

Kezdeném azzal, hogy érzésem szerint a magyar BB közösség rossz döntést hozott. Lehet hogy ezért majd kapok hideget meleget, de nem érdekel. Sikerült egy olyan menedzsert megválasztani akinek az elmúlt években köze nem volt a válogatotthoz. Szerény véleményem szerint fogalma nincs róla hogy a kerettagok milyen skillekkel rendelkeznek, ahogy arról sincs, hogy kik azok a játékosok akiket kaygee említett mint most "beérő" játékosok.

A pörkölt-féle edzésmódszer majd meglátjuk milyen eredményt ért el, ezt nem akarom felhánytorgatni ahogy azt sem, hogy kiküldött x körlevelet, hogy "figyi szavazz rám és segíthetsz"...Ez a taktika része volt ami ehhez a játékhoz kell.

Köszönöm azoknak akik elolvasták. Hajrá magyarok!

This Post:
00
225657.62 in reply to 225657.61
Date: 8/27/2012 4:19:55 PM
Overall Posts Rated:
6262
Tiszteletben tartom a véleményedet, de...

Szerény véleményem szerint fogalma nincs róla hogy a kerettagok milyen skillekkel rendelkeznek, ahogy arról sincs, hogy kik azok a játékosok akiket kaygee említett mint most "beérő" játékosok.

A játékosok skilljei a kapitányon kívül csak a szűk stábtagokra tartozik, ez a bevett módszer. Tehát normális, hogy nem tudja az összes magyar minden magyar NT-esélyes játékos skilljeit.

A játékos adatbázisnak köszönhetően, és annak, hogy a kapitány bárkit behívhat egyenlőre a válogatottba TS-csökkenésmentesen, lehetővé teszi azt, hogy megismerjem a játékosok képességeit.

kiküldött x körlevelet, hogy "figyi szavazz rám és segíthetsz"

Segítőket kértem, és nem kértem őket hogy rám szavazzanak. Ugyanis 2 szezonnal ezelőtt azért is ért bírálat a viták során, mert szűkösnek találták páran a stábot.

This Post:
00
225657.63 in reply to 225657.62
Date: 8/27/2012 4:33:48 PM
Tudom, hogy a keret csak a stábtagokra vonatkozik. Nem is erre gondoltam, hanem azt próbáltam érzékeltetni veled, hogy tök "analfabéta" (elnézést a kifejezésért) a válogatottal kapcsolatban. A tavalyi keretből érzésem szerint nem tudnál felsorolni 10 nevet, azokról nem is beszélve akikről mint már mondtam kaygee beszélt, hogy ők a jövő és mostantól erősebbek lehetünk.

Most jut eszembe, pár éve volt egy menedszer aki indult a válogatott irányításáért és programjába benne volt hogy "szavazz rám és berakom a játékosod a válogatottba". A te levelezésednél hasonló a helyzet (ismétlem hasonló!). És azt is elolvashattad volna hogy írtam hogy nem akarok ezzel foglalkozni. Taktika volt és bejött. Sok siekrt az elkövetkező 2 szezonra.

From: Patai

This Post:
22
225657.64 in reply to 225657.58
Date: 8/27/2012 4:40:39 PM
Overall Posts Rated:
4545
Miért kéne elhagynia bárkinek is azt a helyet, ahol már évszázadok óta magyar embernek élnek, ahol magyar kultúra van , ahol a magyar emberek vannak eltemetve, kit érdekel hogy hívják az országot. Ez a "mindenkinek meg van adva a lehetőség", nagy hülyeség volt.

From: Patai

This Post:
00
225657.65 in reply to 225657.64
Date: 8/27/2012 4:47:19 PM
Overall Posts Rated:
4545
Itt tenném hozzá, hogy a hattrick-ben egyszer már biztosan volt határon túli magyar szövetségi kapitány, asszem meglehetősen sikeres volt a mandátuma. Ráadásul úgy, hogy korábban a román válogatottnál vállalt scout-pozíciót.

This Post:
00
225657.66 in reply to 225657.62
Date: 8/27/2012 4:54:57 PM
Overall Posts Rated:
88
haha :D 2 szezon óta küldözgetted nekem is a "szavazz rám és cserébe lehetsz scout + küldjem el minél több embernek hogy úgy szintén szavazzanak rád" üzeneteket. szóval TE csak 15 db-ot küldtél , de te abba a 15 üzenetbe azt is kérted (gondolom mert tőlem kérted eddig ) hogy népszerűsítsenek téged. Így nem nehéz...

From: vendabal

This Post:
00
225657.67 in reply to 225657.64
Date: 8/27/2012 4:57:09 PM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Szerintem nem, de veled semmi okom vitázni.

HUNGARY!
This Post:
44
225657.68 in reply to 225657.63
Date: 8/27/2012 5:08:10 PM
Nos, történt pár meglepetés, az biztos...

Először is, szeretném megköszönni Kaygee kapitánynak és stábjának a lelkes és lelkiismeretes munkát (bővebben PM-ben megtettem, de úgy gondolom ide is kívánkozik a dolog).

Ezt követően gratulálok Pörköltszájnak a győzelemhez, és sok sikert kívánok neki a munkához (PM-ben szintén bővebben).

Az én úgy látom, hogy néhányan csalódottságból írnak fura dolgokat, nyilván nem idevaló bárki magyarságát ledegradálni, de spongyát rá, mint ahogy azt sem hinném, hogy komolyan gondoljátok (de legalábbis burkoltan sugalmazzátok), hogy az új kapitány majd nem a legjobb csapatot küldi pályára.

A képlet egyszerű: 2 szezonon keresztül Pörköltszáj lesz a kapitány. Nem elegáns dolog "egymásra köpködni", azt kérem, hogy - ha másért nem, saját méltósága megőrzése érdekében - aki tud és akar, az segítsen az új kapitánynak és a válogatottnak, aki nem tud, vagy nem akar segíteni neki, az pedig ne legyen nyilvános ellendrukker - nem elegáns.

A sport megtanít győzni, és emelt fővel veszíteni is. Ha mindent megtettél a győzelemért, akkor fogadd el, hogy más ezúttal jobb volt nálad, ha úgy érzed nem tettél meg minden tőled telhetőt a győzelemért, akkor először magadban keresd a hibát, javítsd ki, és legközelebb Te lehetsz a győztes.

Hajrá Magyarok!!!

This Post:
44
225657.69 in reply to 225657.56
Date: 8/27/2012 5:15:43 PM
Overall Posts Rated:
173173
No, akkor én is hozzászólok, miután elnézegettem itt pár hozzászólást. A következő van:

Tehát ezúton szeretném felkérni kaygee-t, hogy működjünk együtt, lehetőleg békében, egységben még ha a kezdetekben ez valószínűleg nem lesz zökkenő mentes!

Magától értetődik, és minden eddigiből következik, hogy NEM működöm együtt veletek, méghozzá az alábbiak miatt:

- Nem vagyok hajlandó egy olyan stábban dolgozni, ahol a tagokat kezdettől fogva becsapták. A választási szövegedből és a hozzászólásaidból kiderül, hogy szakmai indokai vannak a kiválasztásnak, és személyes ismerettség, aztán ez lemegy odáig, hogy szépen fogalmaznak a fórumon. Egyeztetés előre jó szokásod szerint nem volt, csak belengetted a válogatottat, aztán bedőltek neki. Az pedig, hogy volt olyan, aki kiszállt belőle (nem csak egy), nekem jelzésértékű a dolog egységére nézve. A sok szakács el fogja sózni a levest, és meggyőződésem, hogy hamarosan sokakat nem fogunk látni ezek közül a segítők közül.

- Saját tapasztalataim alapján nem hiszek a farm teóriádban, a legmegbízhatatlanabb tulaj a farm, a nevelés pedig hosszú folyamat, botulva vagy pedig az átadón fogja végezni a többség (másik része meg feljelentve). A kampány során egy scoutot láttam a stábodban, az is U21-es, nyilván emlékszel még arra (nem túl rég történt), hogy otthagyta a rábízott farmot, ezért azt nekem mással át kellett vetetnem. Hetekig nem volt belépés, még szerencse, hogy nem botult el. Ja, az illetőt gondolom már szükségtelen a továbbiakban a nyakamra küldeni a Facebook-on, ezért letiltottam ott.

Elnézést kérek, ha valakinek is feltűnt volna, hogy az utóbbi napokban inaktív voltam a fórumot tekintve, de nem láttam értelmét lefutni ugyanazokat a köröket még százszor a vitafórumban.

Igen, emlékeztetni szeretnélek arra, hogy akkor szívódtál fel, amikor többedszerre tettem fel a Fazekassal kapcsolatos kérdést. Skillek nélkül fogom mondani a helyzetet, hogy a moderálási elveknek megfeleljen. A május 18-i (azaz három havi) fejlődése 2 benti és egy kinti skill volt, olyanok, amikbe korábbi edzések (ami 2 pontos volt) törtet tesznek. Más, könnyen elszédíthető userekkel szemben én már lehúztam itt eleget ahhoz, hogy ne zabáljam meg a demagógiát, azért nem írtál ott semmit, mert az engem igazolt volna. Már most döglassan fejlődik, ráadásul agyonedzetted a 2 pontosát, holott azt fű-fa edzi kiegként. Prímán telereklámoztad a fórumban a passzolás és a technika fontosságát, még magas emberekre is belendítettél egy 14-es űradatot, holott a saját bedobód 24 éves korára még csak meg sem közelíti azt a szintet, de a viharba nincs onnan.

Ja, és most, hogy látod a skilleket, na ugye, hogy van olyan magas játékos a keretben, aki multis, és magas a technikája és a labdája is, csak az én lejáratásomra használtad fel a feltételezéseidet, lesz annyi gerinc benned, hogy elnézést kérj, mert telehazudtad a BB társadalmat úgy, hogy még a tényeket sem ismerted?

Ha valaki szeretné, nyugodtan írja le, hogy miért is szavazott rám. Körülbelül 15 levelet küldtem szét azért, hogy aki lát fantáziát abban, hogy a válogatott segítségére legyen, az megtehesse, ez tény. Ha nem szerettem volna hogy kiderüljön, akkor szerintetek a volt kapitány stábjának kiküldtem volna?

Ebből az adatból nekem hiányzik egy számjegy (gondolom a feledékenység a sok feladat kiosztása miatti teendők okán...

Last edited by kaygee at 8/27/2012 5:58:00 PM

This Post:
00
225657.70 in reply to 225657.68
Date: 8/27/2012 5:19:10 PM
Overall Posts Rated:
350350
100/100

Sok korrekt szurkoló nevében mondhatom, hogy a szívükből szóltál.

(és Patainak is jár még egy labda)

This Post:
22
225657.71 in reply to 225657.67
Date: 8/27/2012 5:19:52 PM
Overall Posts Rated:
2828
Csak egy pár embernek aki azt gondolja hogy nincs baj azzal hogy a kapitány 15+ levelet küldött ki..

Szóval: Ugye megjött nekem is az alaplevél: Elnézést ha zavarlak.

Csak azért írok neked, mert szeretnék elindulni a kapitány választáson.
Ehhez- a kapitányi munkához, majd kellenének nekem megbízható stáb tagok, és én többek közt rád is gondoltam...
:)...... Mindenki ismeri tovább.

Erre én:Tudnám vállalni a dolgot kedvem is van hozzá de időm tényleg nincs sok, de annyi amennyit vázoltál annyi lenne :)
Most épp a csapatom is teljes megujuláson megy keresztül , de szívesen vállalom a dolgot .

Válasz: Rendben, akkor feljegyezlek Téged is. :)

"Téged is" itt azért kezdett gyanús lenni a dolog, de gondoltam majd meglátjuk a dolgot, jöttek a választások sehol semmi levél vagy ilyesmi, gondoltam megnézegettem akkor a topicokat, meglepődve láttam , hogy nem vagyok a segítők közt. Jelzem semmi sértettség nincs bennem. Szóval nézem hogy 6-8 segítő van, de nem vagyok ott, itt kezd érdekes lenni ugye azt említtette hogy15 levelet küldött ki... hány olyan lehet akinek ezt mondta és nem szerepel még se ott??
Ők mind benéztek ide mint én, vagy csak leadták a voksot?
Mért van az hogy a kapitány eltűnik 3-4 napra a vége előtt?

Szerintem azért mert ha megnézitek a vitaforumban kaygee a végén kérdezz 1-2 dolgot, a kapitány kezdett sarokba szorulni, sztm érezte ha ebbe belemegy az nagy veszteség lesz neki, ergo nem akart szavazatot veszíteni.

Persze tudom hogy ez az én véleményem csak, de úgy gondolom hogy a jobb politikus nyert, és sztm nem éppen szép eszközökkel..

Advertisement