Tak přicházím s reakcí na Vaše odpovědi a připomínky... Nebudu odpovídat každému zvlášť, ale vezmu to tak nějak globálně. Ujel Vám vlak co se týče scoutingu a bez této základní věci se nedá posunout dále. Ne nestačí trenér lvl 4. Manažeři co trénují pro U21 a NT musí mít trenéra lvl 7. To je nutnost pokud nepochopíte tuto základní věc nedá se posunout. Každý skok navíc se počítá a to zajistí právě ten největší lvl trenéra.
Lukainos a honza999 jsou přímo zodpovědní za to, že neznají dostatečně kominutu a neví koho a kdy oslovit, aby s trénikem pro jakýkoliv nároďák začali, nebo se dostali v tréninku na vyšší úroveň. Já osobně si píšu přes BB mail s cca 30 manažery a můžu říct, že za poslední čtyři sezony skončilo 8 manažerů, které kdyby někdo z Vás oslovil mohli trénovat pro NT (U21). To byl také důvod, že jsem kdysi kandidoval na pozici NT trenéra, ale nakonec jsem si to rozmyslel s časových a osobních důvodů. :-(
Osobně vím o minimálně jednom člověku, který sám osobně takový projekt s maximálním trenérem a totálním nasazením tréninku začal a snad se nebude zlobit, když ho zde uvedu byl to Morous. Výsledky znáte asi všichni pokud ne, tak jste mimo. RESPECT kámo, jestli si to budeš číst...!!! :-D
Neříkám, že součet skillů není důležitý, ale nejdůležitější je najít hráče z draftu, který má maximálky na hlavních skillech a dostat ho do týmu, který má maximálního trenéra a bude ho tahat jednopostovým tréninkem! Tyhle věci, když budou fungovat v U21 (NT), máme šanci bojovat o medaile. V Polsku, Itálii určitě tento systém funguje o tom jsem přesvědčen!!!
Určitě jsem na něco zapoměl reagovat, ale základní věci jsem vypsal. Prostě se smiřte s tím, že zatím nechápete základní principy práce pro U21 (NT) a potom se nesmíte divit, že nejsou ani výsledky.
Prosím opět všechny o LIKE, minule Vám to šlo moc pěkně, děkuji všem...