Man primena visas šitas tavo šūdas, atsiprašant, darbo partiją - mes ateisim, darysim, čia minimumas 1509 bus ir t.t. ir dar didesniam šūde jie sėdi, nei prieš tai sedėjo kiti:D.
Rezultatai mano akimis - patenkinami 5/10, tačiau aš jų neteisiu, nes čia ne mano kompetencijoj tai daryt, kaip ir ne tavo.
O dėl tavo, aš būsiu geresnis už kitus - tu faktais man sakyk, o ne VBS naudok. (Nežinantiems kas yra VBS - viena boba sakė). Šiais laikais kalba faktai, jei turi žaidėjų skillus - pateik kam nors į PM, įrodyk.
Jei sakai, kad naudosi kitas taktikas - sakyk kokias, kodėl.
Jei žaidėm artimais, o tavo nuomone, turėjom žaist tolimais - įrodyk:). Nes šiaip kalbant apie gynybas mažiukai visų rinktinių turi jas kaip reikiant užkačialinę:). Tai tokiais atvejais patogiau laužt per vidų, nei per išorę. Dabar aišku remsies GDP. O iš kur man žinot jis dės GDP ar ne? gal tavo tolimi norint "nustebint" tik meškos paslaugą padarys.
Mes nebijom imtis kažko naujo. (mes - toliau turiu galvoje štabą ir su rinktine glaudžiai susijusius asmenis) Mes laipsniškai judam link naujovių. Kaip sakoma, antrą kart gi dviračio neišrasi. O tu sakai, kad šiuo metu turėdami dar praeitos kartos žaidėjus, kurie yra orientuoti į vidų, turim žaisti per išorę?? Nu tai šiknon tada tokį trenerį:)).