BuzzerBeater Forums

Hrvatska - II.4 > Sezona 66

Sezona 66

Set priority
Show messages by
This Post:
00
325149.61 in reply to 325149.60
Date: 11/26/2024 5:42:33 PM
Dugave2019
II.4
Overall Posts Rated:
386386
Ček malo, najozbiljniji si kandidat za otići gore, a tu najavljuješ neki reset... :/

Dišpet je jedini bolji od tebe i Abolichana u ukupnom poretku za prolaz gore, al ima lošiju koš razliku. Ak se posklizne u nekoj od zadnje tri tekme, evo vam šanse obadvojici otići direktno

To ti je poznata Ray- eva pila naopako a iz prikrajka planira osvojit prvu ligu već iduće sezone😎😎😎😎

This Post:
00
325149.62 in reply to 325149.61
Date: 11/27/2024 6:56:05 PM
Atletico Samobor
II.4
Overall Posts Rated:
3535
To ti je poznata Ray- eva pila naopako a iz prikrajka planira osvojit prvu ligu već iduće sezone😎😎😎😎

Točno tak sam i mislio da bi trebalo ispasti

This Post:
00
325149.63 in reply to 325149.60
Date: 11/30/2024 5:11:06 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
Ček malo, najozbiljniji si kandidat za otići gore, a tu najavljuješ neki reset... :/

Dišpet je jedini bolji od tebe i Abolichana u ukupnom poretku za prolaz gore, al ima lošiju koš razliku. Ak se posklizne u nekoj od zadnje tri tekme, evo vam šanse obadvojici otići direktno

Ma ne zamaram se ja tim promocijama donesenim na sudačkom stolu, ali ako gledamo da su ekipe koje idu gore uglavnom s slabijim omjerom od nas onda da, svakako imam velike šanse otići gore čak i ako ne osvojim ligu, isto tako i Abolichani...

Moram očito pojasniti što sam mislio pod resetom...

S obzirom na godine, i na činjenicu da nemam trenera s specijalnošću produljenja karijere, od 4 igrača se na kraju sezone mogu oprostiti jer će mi biti beskorisni u prvoj ligi...a to su rezervni centar Volaj (37), nisko krilo/bek šuter Man (36), rezervni play Dumičić (35) i rezervni bek šuter/play Ciglec (35)...

Nadalje, promjene za prvu ligu ako želim ostati gore moraju obuhvatiti dva centra (starter i zamjena), startnog beka, (playa ili šutera, možda bolje šutera), i još kojeg rezervog igrača koji može odigrati beka i krilo prema potrebi...Mirkov, Rollan i Vuksan mogu bez problema startati u prvoj ligi...

Ako ostanem dolje onda Dumičić može ostati još jednu sezonu kao rezerva ali svakako trebam rezervnog centra...Zadravec je dovoljno dobar za startera u drugoj, ali njega bi volio još trenirati koju sezonu pa će ostati rezerva Mirkovu koji će i dalje, bez obzira na razvoj događaja ostati u treningu i fokusu razvoja...svakako bi volio dodati i 3. trenirca za budućnost koji bi se šlepao sa ostacima minutaže koja bi ostala iza Mirkova i Zadravca jer je Tuma-ob očito završio sa svojim treninzima...i još bi trebalo dovesti igrača u profilu Mana koji bi mogao pokrivati startnu poziciju beka šutera i niskog krila, ovisno o trening potrebama taj tjedan...

Last edited by Ray Sadomazođubrilović at 11/30/2024 5:49:48 AM