A ty co tak psioczysz?
Psioczysz to trochę zbyt brzydkie i nie odpowiednie słowo. Ja po prostu wyrażam swoje niezadowolenie...i jestem przy tym wyluzowany. Do tego bardzo się staram, żeby nikogo nie urazić. Jeśli to zrobiłem to niechcący i szczerze przepraszam.
Jeśli ktoś udziela się od niedawna wcale nie znaczy, że nie czytał tego co działo się wcześniej.
Nic takiego nie napisałem...Chodziło mi o to, że powtarzanie cały czas "nic nie robicie" i wnoszenie w zasadzie tylko tego do wątku rozmowy i reprezentacji nic nie daje;-)
I w ogóle to co cie obchodzi kto pomaga B.B.Kingowi? Przecież go nienawidzisz.
Daleko mi do nienawiści. Mogę z kimś się nie dogadywać, albo nie zgadzać ale na pewno nie nienawidzę...
Nie interesuje mnie też kto B.B.Kingowi pomaga...nigdy o to nie pytałem. Mnie interesuje co się dzieje z kadrą, a to dla mnie nie wygląda dobrze.
Co niektórym entuzjastom B.B.Kinga przeszkadza to, że ludzie nie chcą mu pomagać i ich zdaniem nic nie robią tylko krytykują;-) Moim zdaniem B.B.King sam sobie na to zasłużył, a wierzę że mój czas na pracę dla kadry NT jeszcze przyjdzie;-) Teraz jest Wasz czas. Jeśli obozowi B.B.Kinga zależy na tym, żeby ta kadencja jakoś wyglądała niech się sami wezmą do roboty. Wyniki jak na razie są, zróbcie otoczkę, zajmijcie się szkoleniem i jakoś to będzie.
Na krytykę odpowiada się czynami, a nie tekstami w stylu wyluzuj, albo to kadrze nie służy. Według mnie ta kadencja kadrze nie służy i krytyka może jej tylko pomóc;-) Także proszę Cię nie mów mi żebym "zluzował zwieracze" bo to kadrze nie służy;-P
PS. Przy następnej okazji bardzo Cię proszę, żebyś nie oceniał co czuję, bo jest to bardzo trudne do oceny w oparciu o wpisy na forum. Poza tym uczucia są bardzo delikatną sprawą;-) i nie lubię o nich rozmawiać na forum społecznościowym.