BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Dyskusja ogólna (sezon 15)

[NT] Dyskusja ogólna (sezon 15) (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: kozlik4

This Post:
11
171604.611 in reply to 171604.610
Date: 2/10/2011 1:20:06 PM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
40944094
Second Team:
KS Golden Grizzlies
Twoja aktywność na forum zaczęła się dosyć niedawno. Jak na razie sam tylko gadasz i to cały czas to samo;-). Być może Twój nick ma coś z tym wspólnego:D Pytanie dlaczego Ty sam nie angażujesz się w pomoc B.B.Kingowi? Utożsamiasz się z nim więc powinniście się dogadać. Zamiast pisać ciągle to samo mógłbyś zaoferować mu swoją pomoc.

From: McReal

This Post:
66
171604.612 in reply to 171604.611
Date: 2/10/2011 2:15:01 PM
Overall Posts Rated:
3737
A ty co tak psioczysz? Zluzuj zwieracze. Jeśli ktoś udziela się od niedawna wcale nie znaczy, że nie czytał tego co działo się wcześniej. I w ogóle to co cie obchodzi kto pomaga B.B.Kingowi? Przecież go nienawidzisz. Słaba ironia i jeszcze słabsza argumentacja. Zluzuj proszę. :)

From: aimar
This Post:
11
171604.614 in reply to 171604.613
Date: 2/10/2011 2:24:14 PM
Overall Posts Rated:
16491649
Reprezentacyjny C (8212175) jest na TL'u.
Jeśli masz zbyteczne 2,29 melona możesz sobie sprawić prezent!
Nawet ładny ten nasz narodowy center, choć mnie osobiście brakuje u niego odrobiny podań.

From: MuzG

This Post:
00
171604.615 in reply to 171604.614
Date: 2/10/2011 2:28:37 PM
Overall Posts Rated:
3030
choć mnie osobiście brakuje u niego odrobiny podań.

Odrobiny to bardzo delikatne określenie przy tych wszystkich rozmowach które są prowadzone na forum, według których reprezentant na jakiejkolwiek pozycji bez podań minimum porządnych to hańba.

From: aimar

To: MuzG
This Post:
00
171604.616 in reply to 171604.615
Date: 2/10/2011 2:33:25 PM
Overall Posts Rated:
16491649
Dla mnie ta odrobina to właśnie z 3-4 skoki:)
BB-King pewnie będzie namawiał nowego właściciela( o ile oczywiście zawodnik zostanie sprzedany) do treningu właśnie tej umiejętności.

This Post:
00
171604.617 in reply to 171604.612
Date: 2/10/2011 3:05:39 PM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
40944094
Second Team:
KS Golden Grizzlies
A ty co tak psioczysz?

Psioczysz to trochę zbyt brzydkie i nie odpowiednie słowo. Ja po prostu wyrażam swoje niezadowolenie...i jestem przy tym wyluzowany. Do tego bardzo się staram, żeby nikogo nie urazić. Jeśli to zrobiłem to niechcący i szczerze przepraszam.

Jeśli ktoś udziela się od niedawna wcale nie znaczy, że nie czytał tego co działo się wcześniej.

Nic takiego nie napisałem...Chodziło mi o to, że powtarzanie cały czas "nic nie robicie" i wnoszenie w zasadzie tylko tego do wątku rozmowy i reprezentacji nic nie daje;-)

I w ogóle to co cie obchodzi kto pomaga B.B.Kingowi? Przecież go nienawidzisz.

Daleko mi do nienawiści. Mogę z kimś się nie dogadywać, albo nie zgadzać ale na pewno nie nienawidzę...

Nie interesuje mnie też kto B.B.Kingowi pomaga...nigdy o to nie pytałem. Mnie interesuje co się dzieje z kadrą, a to dla mnie nie wygląda dobrze.

Co niektórym entuzjastom B.B.Kinga przeszkadza to, że ludzie nie chcą mu pomagać i ich zdaniem nic nie robią tylko krytykują;-) Moim zdaniem B.B.King sam sobie na to zasłużył, a wierzę że mój czas na pracę dla kadry NT jeszcze przyjdzie;-) Teraz jest Wasz czas. Jeśli obozowi B.B.Kinga zależy na tym, żeby ta kadencja jakoś wyglądała niech się sami wezmą do roboty. Wyniki jak na razie są, zróbcie otoczkę, zajmijcie się szkoleniem i jakoś to będzie.

Na krytykę odpowiada się czynami, a nie tekstami w stylu wyluzuj, albo to kadrze nie służy. Według mnie ta kadencja kadrze nie służy i krytyka może jej tylko pomóc;-) Także proszę Cię nie mów mi żebym "zluzował zwieracze" bo to kadrze nie służy;-P

PS. Przy następnej okazji bardzo Cię proszę, żebyś nie oceniał co czuję, bo jest to bardzo trudne do oceny w oparciu o wpisy na forum. Poza tym uczucia są bardzo delikatną sprawą;-) i nie lubię o nich rozmawiać na forum społecznościowym.

From: McReal

This Post:
00
171604.618 in reply to 171604.617
Date: 2/10/2011 3:32:30 PM
Overall Posts Rated:
3737
Daleko mi do nienawiści. Mogę z kimś się nie dogadywać, albo nie zgadzać ale na pewno nie nienawidzę...
Z twoich postów wywnioskowałem co innego, ale to tylko subiektywne odczucie, nie przejmuj się. ;)

Nie interesuje mnie też kto B.B.Kingowi pomaga...nigdy o to nie pytałem. Mnie interesuje co się dzieje z kadrą, a to dla mnie nie wygląda dobrze.
=?
Być może Twój nick ma coś z tym wspólnego:D Pytanie dlaczego Ty sam nie angażujesz się w pomoc B.B.Kingowi? Utożsamiasz się z nim więc powinniście się dogadać. Zamiast pisać ciągle to samo mógłbyś zaoferować mu swoją pomoc.
Hm...

Także proszę Cię nie mów mi żebym "zluzował zwieracze" bo to kadrze nie służy;-P
Zdziwiłbyś się. ;)

PS. Przy następnej okazji bardzo Cię proszę, żebyś nie oceniał co czuję, bo jest to bardzo trudne do oceny w oparciu o wpisy na forum. Poza tym uczucia są bardzo delikatną sprawą;-) i nie lubię o nich rozmawiać na forum społecznościowym.
Wbrew pozorom fora społecznościowe najlepiej ukazują wewnętrzne uczucia. Wiem bo zajmuję się tym długi czas na takim właśnie forum. I na prawdę nie mam zamiaru oceniać tego co czujesz, ja tylko odpowiadam na twoje posty. To forum nie jest odpowiednie do tego typu rozmów. Chciałem tylko byś ignorancję zastąpił czymś bardziej przyjemnym dla czytelnika, np. otwartością. ;) W myśl zasady "wyrażaj poglądy i daj wyrażać je innym". Polemikę od ignorancji oddziela bardzo cienka ściana i również ja mam prośbę, nie przekraczaj jej więcej.

Last edited by McReal at 2/10/2011 3:34:59 PM

This Post:
11
171604.621 in reply to 171604.619
Date: 2/11/2011 6:47:39 AM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
40944094
Second Team:
KS Golden Grizzlies
PS. Przy następnej okazji bardzo Cię proszę, żebyś nie oceniał co robię, bo jest to bardzo trudne do oceny w oparciu o Twój zakres wiadomości.

O to samo proszę Ciebie.

Może miałem jak ty pie...yć głupoty bez sensu?

Nie wydaje mi się, żebym ruszał przy tym co piszę dupką...więc nie pie...Chciałem rozmawiać bez takich wycieczek...

Zobacz co ty robisz od przegrania wyborów, jak widzę Twój wpis to wiem o czym będzie: że jest tak źle (choć wygrywamy mecze), że za Twojej kadencji byłoby idealnie pewnie.

Od wyborów napisałem do teraz w tym wątku około 6-8 postów maks. Ten wątek ma już prawie 600!!!

Teraz dowiaduje się, że atmosfera jaka jest przy kadrze to moja wina...i pewnie jeszcze Węgrzyna;-). Jak przegramy to też będzie moja wina??:D

Proszę o trochę obiektywizmu.

Pytania do Ciebie:

1. Czy to ja powołałem tysiące bezużytecznych dla kadry polskich zawodników?
2. Czy to ja pokłóciłem się prawie ze wszystkimi w pierwszy tygodniu po wyborach?
3. Czy to ja nie robię żadnej otoczki?
4. Czy ja odpowiadam na pytania do mnie skierowane "ziew" lub "ok"? Jednym słowem, czy to ja zlewam swoich kibiców, być może wyborców, być może potencjalnych kandydatów do współpracy?

Owszem wyniki są...Ich się przecież nie czepiam. Dla mnie jako zwykłego gracza (nie selekcjonera) są one drugorzędne, bo przy takiej atmosferze nie chcę się nawet wejść na czat i mecz zobaczyć. Dla mnie w tym momencie liczy się przede wszystkim dobra atmosfera, zabawa. Dla Ciebie prawdopodobnie liczy się tylko wynik i tym się pewnie różnimy.

Są też tacy użytkownicy, których wynik kadry w ogóle nie interesuje, a którym przeszkadza to, że się powołuje jego 28 letniego gracza z pensją 30k, który nie ma żadnych szans na kadrę. Czy oni Twoim zdaniem nie mogą krytykować działań selekcjonera tylko dlatego, że wygrywa??

Czy nie sądzisz, że to B.B.King sam sobie zrobił taką atmosferę i że na nią sobie zasłużył przez to jak traktuje ludzi i przez swoje kontrowersyjne decyzje??

W przeciwieństwie do Ciebie potrafię się z każdym dogadać, nawet z Kingiem.

Widać jeszcze krótko się znacie i mu nie podpadłeś;-))

Advertisement