@kozlik daj sobie spokój z tymi lekko przydługawymi postami nt. tego co sie powinno a czego nie pod NT i U21, co powinien, a czego nie skałt, wiem co do mnie należy i PF, C będa super. w tej chwili 3 mam ktorzy maja górę powyżej 30 i dół też super
Nie pisałem nic personalnie. Odnosiłem się do ogółu...a Ty widzę odebrałeś to co napisałem do siebie;-) Niepotrzebnie. Twoja wypowiedź jedynie natchnęła mnie do poruszenia tego tematu. Pojawiają się nowi scauci i czytając takie posty jak ten Twój napisany "na żarty" mogą go odebrać na serio. Uznałem, że warto jeszcze raz głośno odróżnić trening do U-21, od treningu do NT.
@ kac, kozlik, co do "gadania" żadnemu prezesowi nie narzucisz swojej woli, często oczywiście jest tak, że wierzą na 100% skaltowi i trenuja jak chce, ale to jest tylko dobra wola prezesa, podejmuje decyzję, że wiesz lepiej i znasz sie lepiej na treningu, więc trenuje jak mu piszesz.
Dokładnie tak napisałem, że jest spora/wystarczająca grupa menadżerów, którzy chętnie współpracują ze scautami. Chcesz mnie tą wypowiedzią przekonać, że scaut nie ma nic do gadania, czy przyznajesz mi rację, że jednak scaut znacząco pomaga w treningu tym którzy tego chcą?:-) Czy jedno i drugie?:D
I jeszcze jedno. Strasznie mnie razi jak jako scaut piszesz coś takiego: "prezes podejmuje ryzyko, że scaut wie lepiej"
Jakie ryzyko?! Scaut jest ekspertem, a nie na odwrót. Nie ma żadnego ryzyka. No chyba, że jest na odwrót ale to wtedy scaut nie powinien pisać do prezesa tylko prezes do scauta;-)
Oj morfeusz podpadasz mi swoimi wypowiedziami;-P Najpierw na żarty startujesz w wyborach, teraz na żarty trenujesz multiskilli do U-21;-))))
Last edited by kozlik4 at 5/24/2012 5:04:46 PM