Řeším teď jedno dilema, zajímal by mě váš názor.
V současné době má U21 na soupisce 13 hráčů, tzn. že v týmu je ještě 5 volných míst. Je na ně ale spousta kandidátů. Na pondělní zápas bych chtěl povolat Večeřu a zvažuju povolání Břečky. Příští týden bude možná nutné zachránit před zbotováním Slaninu, který je kvalitní a pokud bude ve formě, tak si taky může zahrát. Dalším horkým kandidátem na U21 dres je Šilhavý. Což už jsou celkem 4 hráči.
Pak jsou další hráči, kteří mají velmi blízko do U21 - vnějších hráči Vozka, Kalcík, Estočko a podkošoví Železník, Adámek, Hána, Lorenc, Volf. Za daných podmínek by mi na ně zbylo jen 1 místo.
V týmu je zachráněný Ryska, který by dnes už byl na smetišti dějin, kdybych ho v neděli nezval do týmu. Bohužel skončil v Číně, nepoedlo se ho udržet doma. Ale je to talent pro další sezony, v téhle sezoně U21 nemá příliš šancí prosadit se. Takže zvažuji, že bych ho z U21 propustil, což bude mít za následek okamžitý pád nálady asi o půl stupně. Ale přijde mi, že teď před 2 lehkýma zápasama je vhodná doba na to propuštění. Druhou možností je čekat, jestli opravdu bude někdy potřeba povolat 19. hráče a až pak ho propusti. Zajímalo by mě, který varianta se vám zdá lepší?