A közelmúltban előfordult velem, hogy megmagyarázhatatlan győzelmet illetve vereséget szenvedett el csapatom.
Nézzük meg konkrétan
Alba Lions Csapatértékelés Basket Boyz
2 pontos erőltetése Támadó stratégia: Gyorspasszos játék
1 az 1 ellen Védekezési stratégia: 2-3 zóna
középszerű (5) (átlag alatt) Külső támadás: gyenge (4) (átlag felett)
gyenge (4) (átlag felett) Belső támadás: középszerű (5) (átlagos)
gyenge (4) (átlagos) Külső védekezés: gyenge (4) (átlag alatt)
gyenge (4) (átlagos) Belső védekezés:
jó (7) (átlag alatt) csapnivaló (3) (átlag alatt) Lepattanózás: jó (7) (átlagos)
középszerű (5) (átlag alatt) Támadóhullám: pocsék (2) (átlagos)
Csapatod hozzáállása a mérkőzéshez: Laza játék
Alba Lions többet akart kihozni a meccsből, mint a Basket Boyz., DE
Hazai pályán játszottam és ellenfelemnél kétszer jobb ts –em volt!
total meccsértékelési rating 25 vs 29 a javamra
Az minek tudható be, hogy a 4-es benti támadással átüti az én 7-es belső védekezésem?
Az miért van, hogy nem érvényesül az én 5-ös benti támadásom a 4-es benti védelme ellen?
Értem én , hogy a fizetés csalóka dolog, de akkor az ellenfélnek nem ilyen gyenge védekezési illetve támadási értékeket kellett volna hozni, ha 20-30 k-s embere is van.
Magyarul: azt mondom, hogy fizura gyengébb volt a csapatom, ennek ellenére jobb értékelést tudtam kirakni. Különösen ott amire támadt, azaz a belső védelmem. Akkor hogy is van ez?
Úgy gondolom, hogy a random szerepe megnőtt!
Vegyük ezt a meccsem tavalyról. A mai napig nem értem, hogy az értékelések láttán hogyan tudtam nyerni ráadásul idegenben!
(29921530)Basket Boyz Csapatértékelés Csimpánzok
Higgadt játék Támadó stratégia: Sok futással
1 az 1 ellen Védekezési stratégia: 1 az 1 ellen
megfelelő (6) (átlagos) Külső támadás: remek (8) (átlag felett)
jó (7) (átlagos) Belső támadás: középszerű (5) (átlag felett)
jó (7) (átlag felett) Külső védekezés: remek (8) (átlagos)
remek (8) (átlag alatt) Belső védekezés: remek (8) (átlag alatt)
jó (7) (átlag alatt) Lepattanózás: középszerű (5) (átlag felett)
középszerű (5) (átlag alatt) Támadóhullám: középszerű (5) (átlagos)
Ezekből kiindulva komolyan kérdezem, hogy a játékosok fizetése alapján ítélni hiba.
Ebben egyre inkább egyetértés van! Nem egyszer fordult elő, hogy 25k-s centerek csináltak bolondot a centereimből vagy megfordíthatom: olyan is előfordult, hogy az én 9k-s sg-m „megevett” egy 35-40k-s kinti embert!
Akkor most az van, hogy a fizuk nem mérvadóak, a meccsértékelésből sem szabad levonni bármilyen következtetést.
Kérdem, akkor mi a mérce?? Hogyan várjátok, hogy aktuális szöv.kapként logikusan és előre tervezett taktikával álljak elő, HA A JÁTÉKBAN EKKORA A RANDOM SZEREPE???
Ezek után nem fogok Mourinho –féle játékos szerepre megtervezett taktikát állítani, mert nincs értelme, ha a random legyőz….
Mi a ténylegesen mérvadó dolog, ha a fizetés és meccsértékelés nem az?
Erre semmilyen leírást nem találtam még az angol fórumon.