Wiesz co do Cieśluka i drugiego z trójki zaprezentowanych panów to mam jedno zasadnicze zastrzeżenie, czy opłacalnym było powołać (ratować) graczy z potencjałem allstar, moim zdaniem nie. Na kadrę juniorów mimo wszystko szanse ma umiarkowane, chyba że ktoś będzie tak odważny, że gracza bez staminy weźmie do kadry, a na kadrę seniorów może mu nie starczyć właśnie potencjału, a konkretna kasa poszła na ten transfer.
Nasza akcja miała być dłuższa w zakresie (czy będzie nie wiem, wracam powoli po kilkudniowej nie obecności i nie wszystko wiem), gracze faktycznie fajnie idą, ale rozróżnijmy dwie kwestie nasz system od tego co ostatnio jest wałkowane w wątku kadry. My tylko skupiliśmy się na optymalizacji treningu podstawy, bo dzięki wyselekcjonowaniu graczy na samym początku nie musimy się w kontekście U21 martwić aż tak bardzo o boki, bo z tym u tych grajków nie jest najgorzej. Zasygnalizowaliśmy problem, kilku skautów którzy nie poświęcali temu aż takiej uwagi dołączyło się ze swoimi graczami i czy kolejny rocznik będziemy prowadzić my czy oni nie powinno być dramatu.
Moim zdaniem grupa to jedno, brak pracy organicznej z zapleczem to drugie, a że jeden plus dwa daje trzy toi mamy Puchar Pocieszenia, a w twojej mowie brak Pana Selekcjonera:).