BuzzerBeater Forums

BB België > [LA] Vlaamse Fouten

[LA] Vlaamse Fouten

Set priority
Show messages by
This Post:
00
11062.62 in reply to 11062.61
Date: 3/24/2008 3:18:54 PM
Overall Posts Rated:
9696
done.

They are not your friends; they dispise you. I am the only one you can count on. Trust me.
This Post:
00
11062.63 in reply to 11062.62
Date: 3/25/2008 10:41:42 AM
Overall Posts Rated:
00
Kleine foutje in de managertest, onder:

15. Verander de stadionprijzen

* Terwijl het eenvoudig is om enkel een prijsverandering op te geven om deze taak tot een goed einde te brengen willen we er u toch op wijzen dat de aanpassing van de prijs zelf pas gebeurt bij de start van een
niuwe maand



This Post:
00
11062.64 in reply to 11062.63
Date: 3/25/2008 10:56:39 AM
Overall Posts Rated:
9696
done

They are not your friends; they dispise you. I am the only one you can count on. Trust me.
This Post:
00
11062.65 in reply to 11062.64
Date: 3/26/2008 8:05:39 PM
Overall Posts Rated:
00
Spelregels
Klassement

Het Klassement is dé pagina voor jou (=jouw)reeks. Hier kan je het klassement zien van de ploegen in je reeks. We adviseren je om deze pagina na elke wedstrijd te bezoeken, zodat je je tegenstanders op de voet kunt volgen.

Als de 22 competitiewedstrijden afgelopen zijn, zullen de hoogste 4 ploegen van elke conferentie doorgaan naar de play-offs. De kalender van de play-offs wordt eveneens weergegeen (=weergegeven) op de Klassement pagina. Zo lang (=Zolang) het gewone seizoen nog niet afgelopen is, wordt een voorspelling weergegeven van de play-offs aan de hand van de huidige klassering. Terwijl het seizoen voortschrijdt, zullen bepaalde spelers magnifiek presteren op het veld. De klassement pagina onderhoudt een lijst met leiders binnen de reeks op gebied van gemiddeld aantal punten per wedstrijd, rebounds per wedstrijd en assists per wedstrijd. Door op zo een speler’s naam (=spelersnaam) te klikken wordt (="word" want inversie) je doorverwezen naar de pagina van die speler, waar je zijn historiek kan bekijken, zijn statistieken, opgedeeld per gespeelde wedstrijd en opgelijst per seizoen.

Aan het eind van het seizoen wordt de MVP (meest waardevolle speler) gekozen uit alle spelers in de reeks. De resultaten en samenvatting van dit verkiezingsproces zal toegankelijk zijn voor alle vorige seizoenen. De beste leiders aller tijden en de MVP zullen een trofee krijgen voor op hun spelerspagina. Door gebruik te maken van het selectievak bovenaan de pagina, kan je het eindklassementen (enkelvoud) van vorige seizoenen bekijken van je huidge reeks.

Play-offs, en promotie en degradatie van ploegen

De vier hoogst geplaatste ploegen binnen elke conferentie gaan door naar de play-offs. Er is een eliminatiewedstrijd tussen de 1ste en 4de geklasseerde, en tussen de 2de en 3de geklasseerde ploegen (enkelvoud) van elke conferentie, gevolgd door een eliminatiewedstrijd tussen de winnaars. De kampioenen van de conferentie zullen dan ‘best of 3 wedstrijden’ (='best of 3'-wedstrijden) spelen tegen de kampioen van de andere conferentie in hun reeks. De winnaar van dit duel wordt tot kampioen van de reeks gekroond, en promoveert naar een hogere reeks.

Het is echter niet al goud dat blinkt op het einde van het seizoen. Vier ploegen zullen afzakken naar een lagere reeks. De laatst geklasseerde (8ste plaats) uit elke conferentie zakt automatisch af. De 6de uit de conferentie speelt tegen de 7de uit de andere conferentie van de reeks in een ‘best of 3’ strijd (= 'best of 3'-strijd). De verliezers degraderen. De ploegen die 5de eindigen in de conferentie zijn veilig, ze kunnen niet afzakken, maar ze maken ook geen kans op de kampioenentitel (=kampioenstitel).

Bij de eliminatiewedstrijden zal de ploeg die het hoogst geklasseerd stond thuis spelen. Voor de ‘best of 3’wedstrijden (='best of 3'-wedstrijden) krijgt de hoger geklasseerde ploeg thuisvoordeel bij de eerste wedstrijd, (komma weg) en bij de eventuele tie-break wedstrijd, de tweede wedstrijd speelt de lager geklasseerde ploeg thuis.

Opmerking: ofwel overal "Klassement pagina"(met nadruk op Klassement als titel van die pagina) ofwel overal klassementspagina

Climbing the BB-mountain. Destination: the top.
From: Ketje
This Post:
00
11062.66 in reply to 11062.12
Date: 3/27/2008 4:20:57 AM
Overall Posts Rated:
00
Kan iemand mij eens zeggen hoe ik dit in het vlaams of nederlands zet. Bij de startpagina kan ik mijn taal kiezen en als ik dan inlog komt het weer automatisch in het engels.

Alvast bedankt

This Post:
00
11062.67 in reply to 11062.66
Date: 3/27/2008 8:25:57 AM
Overall Posts Rated:
00
Gelieve vragen in 'Help - Vlaams' te stellen, deze ene keer zal ik er hier op antwoorden.

Links in je menu > Extra > Profiel > Standaard taal: Vlaams

This Post:
00
11062.68 in reply to 11062.65
Date: 3/27/2008 8:33:50 AM
Overall Posts Rated:
00
Aangepast, nogmaals bedankt.

This Post:
00
11062.69 in reply to 11062.68
Date: 3/27/2008 10:00:33 AM
Overall Posts Rated:
00
Supporter --> PR Setup

"Waarom kiezen voor BuzzerBeater Supporter?
Voor velen onder ons hier bij BuzzerBeater, is het ontwikkelen van dit spel een droomjob. We kunnen een nieuw type spel opbouwen, een economie ontwerpen, en met vele toegewijde fans overleggen. Het is fantastisch om dit concept met de wereld te kunnen delen, zonder daar geld voor hoeven te vragen. Nu al hebben gebruikers enthousiast en vrijgevig gereageerd door bvb. het aanbieden van reclame banners (aan elkaar), afbeeldingen en icoontjes, en door sugesties (suggesties) te maken over hoe het spel kan verbeteren.

Tegelijkertijd worden we geconfronteerd met de gebruikelijke dilemma's van een pas opgerichte internetfirma. Buzzerbeater bied (biedt) nu werk aan 3.5 voltijdse medewerkers in ons hoofdkwartier in Boston, en draait op een steeds maar groeiende server. Tot nu toe worden deze kosten gedragen door investeerders, maar uiteindelijk zullen we in staat moeten zijn om zelf rond te komen en de boel draaiende te houden, net als alle andere bedrijven. Dat is waarom we Superter (Supporter?) geïntroduceerd hebben, om gebruikers de kans te geven om te helpen met de ontwikkeling van het spel, en om hen wat extra spelfuncties te geven voor de bijdrage die ze leveren.

We zijn, en zullen dat altijd blijven, toegewijd om BuzzerBeater steeds als gratis spel te blijven aanbieden voor degenen die dat wensen, en het is ook de bedoeling dat degenen met Supporter geen voordelen krijgen t.o.v. degenen zonder op het gebied van ploegsterkte. De functies die Supporters extra krijgen zijn zo gekozen dat ze de spelervaring wel verrijken, maar dat ze geen fundamenteel spelvoordeel opleveren. (buiten dan het feit dat ze ermee kunnen stoefen bij hun vrienden)punt na de haakjes ipv ervoor

Bedankt voor je steun, en we hopen dat je je met ons spel zult blijven vermaken, ongeacht of je nu wel of niet besluit om Supporter aan te schaffen."

--> Goede job LA's met de vlugge aanpassingen! Online games waarbij snel wordt geanticipeerd geven me een goed gevoel én extra reden om te blijven spelen.

Climbing the BB-mountain. Destination: the top.
This Post:
00
11062.70 in reply to 11062.69
Date: 3/27/2008 10:46:42 AM
Overall Posts Rated:
00
Extra's voor Supporters
BuzzerBeater Supporter bevat enkele functies die ontworpen zijn om het spel nog aangenamer te maken. Je zal geen spelvoordeel krijgen t.o.v. de andere ploegen, omdat we van mening zijn dat degenen die het zich niet kunnen of willen permiteren (permitteren) om Supporter te betalen toch evenveel kansen moeten krijgen in het spel. Supporter is eerder bedoeld om extra functies te geven, aan de mensen die ervoor zorgen dat we het aan iedereen gratis kunnen blijven aanbieden, als dank voor hun steun. Supporter is voor ons ook een manier om functies in het spel te brengen die te veel serverruimte zouden vragen als we ze aan iedereen zouden geven.

Onze huidige functies voor Supporter zijn de volgende:

Privé Reeksen
Wil je tegen vrienden spelen uit verschillende landen en/of reeksen? Dat kan! De Privé Reeks wedstrijd wordt op vrijdag gespeeld, en je kan zelf een Privé Reeks opzetten en je vrienden uitnodigen, of je kan toetreden tot een Privé Reeks van iemand anders wanneer je uitgenodigd wordt. Je gebruikt je eigen spelers om mee te spelen, maar de wedstrijden hebben geen impact op speler statistieken (aan elkaar), training, kwetsures, of eender wat anders. Het is enkel voor de fun. Je kan dus gerust je sterkste team opstellen zonder vrees dat er iemand gekwetst raakt, of dat de match op eender welke andere manier invloed op je gewone competitie zal hebben.

Persmededelingen
Wat zou een top-team zijn zonder zijn persmededelingen? Gebruik de mededelingen om de rest van de wereld te laten zien wat er in jou (jouw) ploeg allemaal gebeurt. Je kan de pers-‘blog’ ook als open thread gebruiken om je fans met je te laten praten over de zaken die in jou (jouw)ploeg gebeurden, of misschien nog te gebeuren staan.

Vriendenlijst
Je kan tot 10 ploegen kiezen welke je in de gaten wil houden. Gebruik de lijst links (die trouzens (trouwens) op elke pagina zichtbaar is) om te zien of je vrienden online zijn of niet, of om hun recentste wedstrijd te bekijken.

Truitjes nummers (aan elkaar)
Kan je de spelers niet uit elkaar houden? Probeer eens ze een truitje te geven met een vaste nummer, en kijk hoe je fanshop inkomsten de pan uit swingen! (merk op dat dit niet werkelijk je inkomsten verhoogt aangezien het niet eerlijk zou zijn t.o.v. de niet-Supporters). Wanneer je bijvoorbeeld op verplaatsing speelt zullen de fans nu eerder ‘nummer 23’ roepen i.p.v. ‘he, jij daar!’.

Berichten archief (aan elkaar)
Je kan nu meer oude berichten bekijken dan voorheen. (nu 50 i.p.v. de gebruikelijke 15).

Logo en banner
Je ploegpagina kan nu een banner en/of een logo bevatten die je zelf kan aanmaken zodat je de pagina kan personaliseren. Ontwerp je eigen clubpagina, en laat de rest zien wat je ploeg allemaal in petto heeft!

Bookmarks
Je kan je spelers ‘bookmarken’, ook ploegen, andere spelers en zelfs wedstrijden kan je zo merken. Via deze functie kan je dan achteraf heel makkelijk die speler, ploeg of wedstrijd terugvinden. Wil je die wedstrijd dat je van een 20 punts achterstand nog terugkwam om te winnen in het laatste kwart herbekijken? Wil je die ene draftspeler die je zo bijzonder vondt (vond) blijven opvolgen? Geef ze gewoon een ‘bookmark’, en je vindt ze zo terug.


Climbing the BB-mountain. Destination: the top.
This Post:
00
11062.71 in reply to 11062.70
Date: 3/27/2008 10:47:23 AM
Overall Posts Rated:
00
Vervolg op vorige post

Records
Je speler mag dan wel blijven onthouden dat hij die bewuste avond 14 assists op zijn naam schreef, maar alle anderen blijken zoiets snel te vergeten. Supporters kunnen speler en ploeg records (speler- en ploegrecords) zien samen met de landsrecords op de ‘wereld’ pagina.

Prijzenkast
Wil je dat iedereen je successen kan zien die je in je geschiedenis als BuzzerBeater manager behaalde? Als je ploeg reekskampioen wordt, de beker wint, of minstens in de buurt komt van een van deze prestaties zal je een trofee krijgen voor in je prijzenkast.

Vlaggen
Natuurlijk, wanneer je uit de beker geknikkerd bent, en je die trofee niet meer kan verdienen, blijft er nog steeds de mogelijkheid om achter vlaggen aan te gaan jagen. Probeer alle vlaggen te pakken te krijgen door internationale tegenstanders uit te dagen voor een oefenwedstrijd!

Rivaliteits geschiedenis (aan elkaar)
Tuurlijk, je mag best die ene ploeg haten die in jou (jouw) reeks speelt gedurende de afgelopen 4 seizoenen, je al tweemaal uit de play-offs werkte, en je uitschakelde in de beker vorig seizoen. Maar zonder een rivaliteitsgeschiedenis kan je niet meer zien hoeveel wedstrijden je nu wel of niet tegen hem/haar kon winnen, en heb je ook geen links die je snel naar de wedstrijden leiden die jullie ploegen tegen elkaar reeds speelden.

Statische banner
Zonder Supporter krijg je telkens je een nieuwe pagina bezoekt in BuzzerBeater ook telkens een nieuwe reclamebanner te zien. Als je Supporter hebt, zal de banner niet wijzigen, en zo zullen je pagina’s ook sneller inladen en verschijnen. Merk wel op dat deze functie enkel beschikbaar is voor degenen die voor Supporter betaalden, dus niet voor degenen die gratis Supporter aangeboden kregen zoals de beta (bèta)testers.

Geen wedstrijdbederf
Heb je het al eens meegemaakt? Je mist een live wedstrijd en bent van plan ze toch nog te bekijken, maar je hebt de uitslag al gezien voor je de wedstrijd kan bekijken? Vervelend, niet? Als supporter zal je wanneer je naar je kalender gaat de uitslag niet te zien krijgen, tot je erop klikt. Dit betekent dat je rustig eerst op de link kunt klikken om de wedstrijd te bekijken, zonder dat je de uitslag reeds ziet staan. Wanneer je de uitslag wil zien, en alle box scores en statistieken van de wedstrijd, klik je gewoon op de vraagtekens waar normaal de uitslag staat, en alles wordt zichtbaar. Let erop dat alle uitslagen ook zichtbaar worden van alle wedstrijden die plaatsvonden vóór de wedstrijd waarvan je op de score klikt indien die nog niet zichtbaar waren. Op deze manier kan je, ook al kon je niet live kijken, toch je wedstrijd nog bekijken, zonder op voorhand al te weten wie zal winnen. Tot slot: we zijn steeds bezig met het inbrengen van nieuwe functies, en sommige, vooral de meer server intensieve, zullen enkel voor Supporters vrijgegeven worden. Toekomstige functies zijn onder andere:

Climbing the BB-mountain. Destination: the top.
From: FoD1

This Post:
00
11062.72 in reply to 11062.70
Date: 3/27/2008 5:08:51 PM
Overall Posts Rated:
00
niet Truitjesnummers maar shirtnummers klinkt veel beter

Advertisement