Mint hajdani kapitány átérzem ennek a nyomorult peches vereségnek a keserű "ízét".
Tudom, hogy rizikós volt így (lazával) menni, de azt gondolom én is megtettem volna.Talán nehezebben vettem rá magam, mint esetleg Wolwerine, bár nem tudom mennyit agyalt ezen.
Múltkor motsoltak, legalább kétszeres ts + hazai pályás előnyünk volt ma.
Ugyan korábban személyes tapasztalatom is volt hasonló meccset átélni Kanada ellen, amit ott és akkor talán Fortunának köszönhetően behúztunk. Az a meccs történhetett volna fordítva is, mint ez is akár...
Ma megláttuk milyen kiesni úgy, hogy van egy nagy adag ts-ünk, korábban ugyan egy motssal időlegesen továbbjutottunk az EB csoportokból, de emiatt csak pofozógépek tudtunk lenni. Nem tudom eldönteni melyik a keserűbb érzés?
Talán így kiesni, ahogy ma is történt. Végül is mehettünk volna még 1-2 kört, de ez most nem jött össze.
Scoutként ismerem a keret erejét, ez egy elég erős csapat volt Leszkovennel, Tasival, Dúróval, Gondával stb.stb..
Ha kis szerencsénk lett volna, akkor sokra vihette volna ez a csapat.
Írtam korábban, hogy nehéz a sorsolás (véleményem szerint), ez igazolódott.
Igazából nem tudom hibáztatni Wolwerine-t, mert megpróbált egy korábban járatlan ösvényen utat törni.
Ez nem sikerült, talán legközelebb több sikerünk lesz.
Hajrá!
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 4/23/2012 7:06:01 PM