Akkor visszadobom a lasztit egyből...tudjuk, h nem lehet befejezni az edzetést? Ezek szerint nem...ergo, meg kell próbálni. Csak akkor még nem volt ekkora fa**nk, h be is merjük vállalni?! És én itt most csak a multiztathatóakról beszélek... Természetesen a többi, Aczél félékkel mehet a főskill edzés, így semmi kockázat nincs benne..had vonuljanak vissza 27évesen. "Nem kár értük"...
Igen, pontosan tudjuk azt, hogy nem lehet befejeztetni az edzetést. Ha nem hajtanátok a magatokét, és nem a f**-tokkal gondolkodnátok, hanem szétnéznétek magatok körül, akkor ez már rég látható lenne. Pont eleget kommunikáltuk. Ráadásul az edzésrendszer is ellene dolgozik, mert minden edzett skill edzése lassabb, mint a korábbi edzésrendszerben volt.
szia!
én meg csak annyit kérdezek vissza, hogy mennyivel jobb az, ha valakit szétedzetünk fő skillekből, majd 25éves korában visszavonul, mert a kutyának sem kell 300ezres fizetéssel és kezdjük újra egy fakezű gyökérrel..mert a jelenlegi becses stábnak legyen igaza alapon legalább "odaért" a kívánalmak szerint?! Mert, h ezért rinyál a kapitány nagyjából amióta kapitány és fakad sírva minden kidobott center után..lássuk be.. Még ha nincs is olyan szinten fő skillekből, DE igényesen multiztatott játékosról beszélünk...mondjuk 100ezerrel alacsonyabb fizetéssel (most csak a hasamra ütöttem ezzel az összeggel), akkor is szívesebben tartják rosterben 31-32éves koráig magasligás játékosok (vagy tovább), mint hogy kuka legyen 25évesen. ;) ennyit lehet megér 1-1 főskillel gyengébb érték (már ha nem lehet elérni...esetleg ti tudjátok, h nem lehet?), hogy 6-7 szezonnal tovább legyen játékban egy játékos és 6-7 szezonnal több időnk legyen pótolni, vagy jobbat kinevelni még több tapasztalatra alapozva.
Legmélyebb tisztelettel kérdezem Tőled, természetesen... remélem a pályázóknak is szabad ilyet tenni, nem csak ők vannak falhoz állítva...az már kicsit uncsi kör :)
Ez meg közröhej, mert a 300k-s keresetű monstre edzése senkinek sem célja, főleg nekem nem. De felteszek neked egy kérdést, a 18/18/15-ös multis mennyit fog keresni? Mert az is ott lesz bőven 200k felett (ha nem még feljebb). Az hót evidens, hogy multist kell nevelni, csakhogy a 18-at nem fogja megcsinálni senki. Ezért nem hagynám a végére. Biztos vagy abban, hogy az alacsonyabbra hagyott védekezést kompenzálni fogja valami más? Biztos vagy abban, hogy rá tudod majd venni a tulajdonosokat arra, hogy megcsinálják azt a 18-at? Vagy bevállaljátok az alacsonyabbat? Nem gondolod, hogy egy idő után meg kell majd növelni azt a fizut, hogy jó legyen a játékos? Biztos vagy abban, hogy végre fogja hajtani a tulaj, és bevállalja azt a magsabb fizut?
Emlékeztetni szeretnélek benneteket, hogy Hegeace a saját maga által felvázolt programból nem csinált meg két szezon alatt semmit. Én pontosan ebből indulok ki, amikor a ti tettre készségeteket meg kell ítélni. Ezért szükségtelen becsmérelni a stábomat, seperjetek először a saját házatok táján.
De ha már itt tartunk, akkor fel is teszem nektek a kérdést, hogy ti hogyan óhajtjátok elérni azt, hogy egy tulajdonos felvigye 25 éves korban 18-ra a 2 pontost és a védekezést? Szólsz neki, hogy légyszi?