Λες να μην το θυμαμαι?
Δεν θυμασαι αυτα που εγραφα στο φορουμ...? για αδικιες ,τυψεις κ.τ.λ
Τελικα ομως τα πραγματα ετσι σου πηγαν καλυτερα διοτι ξεμπερδεψες απο τον ΙΙ2
Τι παιζει με Δημοπουλο ε?
Εχω ερθει πολλες φορες, στο παρελθον, οταν εγραφα στα δημοσια και ιδιωτικα φορουμ, αντιμετωπος με τους τζιμηδες.
Ενα θεμα ηταν η υποκειμενικοτητα της αξιας ενος παικτη. Η τιμη ενος παικτη δεν εξαρταται μονο απο τα παιχτηκα του χαρακτηριστικα ,πραγμα που ισχυει και στην πραγματικη αθλητικη πιατσα. Με επιχηρηματα υπερασπιζομουν οτι υπηρχαν και εξωαγωνιστικοι λογοι που μπορουν να αναιβασουν την τιμη ενος παικτη.
π.χ
1)παικτης σημαντικος αμεσου αντιπαλου βλεπε ανατολια πολυκαστρου
2)συναισθηματικοι λογοι. Μπορει να ειναι πρωην παικτης της ομαδος σου και θελεις να κλεισει εκει την καριερα του.
3)κατι σου λεει το ονομα του....
για να μην μακρυγορω σε μενα ισχυει στην προκειμενη περιπτωση το τελευταιο. Δημοπουλος ειναι το επιθετο μου και εχω ψαξει στο παρελθον πολλες φορες να αγορασω εναν παικτη με αυτο το χαρακτηριστικο.
Το νοημα ειναι, μιας και ανοιξαμε αυτη τη κουβεντα, πως δεν γινεται, δεν ειναι σωστο, να μου πει κανεις .Ε φιλαρα γιατι ντε και καλα εδωσες τοσα χρηματα για εναν παικτη που παικτηκα δεν αξιζει.
Θα δωσω οσα χρειαστει για να αποκτησω εναν παικτη τον οποιο θελω. Αυτη ειναι και πρεπει να ειναι η απαντηση ,αν αυτο το παιχνιδι θελει να ειναι μια προσωμοιωση του πραγματικου αθληματος.
Ο Γκαλης οταν ηταν 40-45 θα μπορουσε να προσφερει παιζωντας μπασκετ αυτα που προσεφερε οταν ηταν 25-30?
ΟΧΙ
Σαν Αρειανος ομως θα γουσταρα να τον πληρωνω και να μπαινει να παιζει εστω για ενα 5λεπτο.
Αυτα γινονται στην πραγματικοτητα και θα πρεπε να γινονται και δω