Liels Paldies !
Komandas svarīgākā spēle, tās pastāvēšanas vēsturē, bet es to nevarēju noskatīties. Es savukārt izliku tādu pašu stratēģiju, kā pret radio galvām, domādams, ka Tu izliksi stratēģiju pret manu spiedienu uz groza apakšu. Sezonas sākumā jau izteicos, ka mājas spēļu priekšrocība šeit būs svarīga, sākoties izslēgšanas spēlēm nedomāju, ka pret spēle pret tevi būs tik smaga, vēl četras minūtes līdz spēles beigām biji vadībā ar vienu punktu. Biji tik tuvu II līgai, kā vēl nekad, ja būtu vakar uzvarēji, visticamāk pēc divām nedēļām sēdētu līgu augstāk un domātu kā tērēt 500 tūkstošus, bet es līdzīgi kā tu domātu kad pārdot savus dārgākos spēlētājus.
Tavi garie izskatās daudz iespaidīgāki par manējiem, īpaši sekundārajos skilos, nav brīnums, ka abi savākuši labu statistiku, kamēr manējie centri tēlojuši statistus un paļāvušies uz ārējiem spēlētājiem. Prieks, ka šo spēli vilkuši spēlētāji, kurus es pats esmu trenējis no paša sākuma.
Labprāt pacīnītos par kādu no taviem spēlētājiem, kaut neticu, ka manas finanses spēs to pavilkt.
Tagad izskatās, ka man priekšā daudz vieglākas spēles, nekā bija pret tevi un radio galvu + viens spēlētājs pretiniekiem savainos, bet manam savainotajam kuru katru dienu jāatgriežas atpakaļ.
P.S. Lai veicas turpmāk tikt II līgā un audzināt mūsu izlasei jaunos kadrus, ceru, ka pēc pāris sezonām, kad uzaudzēsi atkal jaunos spēlētājus mūsu komandas tiksies ( II līgā, nevis III, nākošā sezonā jāmēģina noturēties ) ! ! !
P.S.S. Tikko pamanīju, ka pasaules rangā esmu jau devītajā tūkstotī, tik augstu vēl nekad nebiju bijis.
Last edited by LA-Attack Beast at 9/8/2013 5:21:35 AM