Ja, mogoče še niste veliko "skavtali" naše lige na zahodu, ampak če ne prej ko boste igrali z našo konferenco boste videli, da je naša konferenca bistveno močnejša, vsaj trenutno, imel sem že nekaj nasprotnikov z zelo spoštovanja vrednimi ekipami, nekateri se še tudi krepijo, prav tako pa se zelo krepi Helios v vaši konferenci, mogoče nekoliko prepozno, sestavlja sedaj ekipo na papirju zmožne boja za naslov, vendar je realno že v štartu izpadel iz boja za prednost domačega igrišča v playoffu (vsaj v finalu), ki je lahko ključnega pomena (poleg seveda morebitnih poškodb). Je pa vseeno dobro da tudi v vaši konferenci še kdo cilja na vrh razen Magic starsov, da bo bolj zanimivo, čeprav se bo njuna kvaliteta pokazala šele v tekmah proti naši konferenci in na tekmah proti moji ekipi. Se že veselim derbijev :) pa upam da imamo vsi čim manj poškodb, nič kaj mi ne pomeni zmaga nad npr. magic starsi s poškodovanim ključnim igralcem. Pravi derbiji so tisti, ko pridejo ekipe na tekmo v odlični pipravljenosti, z na papirju izenačenimi ekipami, in šele sama tekma pokaže katera ekipa je v kombinaciji s taktiko dejansko boljša na parketu :) Zmage na takih tekmah so sladke, porazi zelo grenki, a nikakor pa te take tekme ne pustijo ravnodušnega.