χωρις καμμια παρεξηγηση, η επιλογη εσωτερικου συστηματος εγινε για τον λογο οτι περιμενα να μαντεψεις λαθος. στο προηγουμενο παιχνιδι της κανονικης διαρκειας επελεξα να θυσιασω την πρωτη θεση βαζοντας να παιξουν και οι αναπληρωματικοι μου ωστε να μοιραστει ο χρονος συμμετοχης των παικτων μου. εσυ αντιθεως επαιξες με τους βασικους 48 λεπτα και σε συνδιασμο και με τις καλυτερες καταστασεις που ειχες κερδισες το ματσακι. στα πλει οφ ομως αλλαξαν τα πραγματα με αποτελεσμα να εχω εγω καλυτερες καταστασεις. επιπλεον οταν εγω ειχα διπλο ποπ απ την παρασκευη εσυ με τους μεγαλους σε ηλικια παικτες σιγουρα ειχες καποια ποπ down. υπαρχει μεγαλη διαφορα δυναμικοτητας μεταξυ παικτων μου σε σχεση με αρκετους δικους σου χωρις να θελω να υποτιμησω κανεναν.
το παιχνιδι συνεχως αλλαζει και πλεον δεν αξιζει να ξοδευουμε λεφτα σε μεγαλους σε ηλικια παικτες χρυσοπληρωνοντας τους για αγορα και μισθους. αν επαιζα οπως προβλεψες σε συνδυασμο με το μειονεκτημα εδρας που ειχα πιθανοτατα να εχανα.
φαβορι στο δικο μου ματς ειναι ο Νοσφερατου ο οποιος διαθετει ροστερ 130.000 πιο ακριβο και το μεγαλυτερο στην κατηγορια. το θεμα ειναι οτι αυτα που πληρωνει δεν αντικατοπτριζουν την πραγματικη εικονα, αφου σιγουρα εχει pop down.
Λογω οπαδικων αισθηματων ειμαι για το τελικο με το φίλα προσκειμενο σωματειο του Barcelioma αν και πιστευω οτι ο Νοσφερατου εχει καλυτερη ομαδα και αυτος θα ειναι που θα παρει το εισητηριο για την Α1