BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > Sezona 42 - XLII

Sezona 42 - XLII

Set priority
Show messages by
This Post:
00
293044.62 in reply to 293044.61
Date: 7/17/2018 10:15:17 AM
ALE I NEMANI
Prva Liga
Overall Posts Rated:
408408
Od samog početka videlo se da ti jedini ozbiljno ideš po titulu i tokom sezone niko se nije ni upuštao da ti pripreti za tu pol poziciju, a to praktično znači da samo nekim nesrećnim spletom okolnosti možeš da ostaneš bez trofeja.
Ali ni u takvoj situaciji osvajanje nije puka formalnost. Znam to, jer je meni tako bilo u sezoni 39.
Nisam rekao da su svi ostali timovi slabi, ali uglavnom gledaju da se uguraju u prvih 4-5 i da uz što manje troškove izbore opstanak. O tituli niko ozbiljno nije ni razmišljao i zato je, zasluženo, završila kod tebe.

This Post:
11
293044.63 in reply to 293044.62
Date: 7/17/2018 10:26:44 AM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
609609
Second Team:
Trbonje
Tu se slazem, po meni i oni koji imaju jake rostere imaju slabe ambicije. Kao da nikoga ne zanima titula, svi samo idu po taj kup, sto je po meni skroz bezveze, mnogo bi bilo zanimljivije kada bi vise timova islo na pokusaj titule i prangijali celu sezonu, a ne samo do pola. Ne znam samo kako se svi zadovoljavaju samo tim kupom, pa liga je valjda veci izazov. Kasa je ipak najprimarnija vecini, zbog toga je liga i dosadna, a to je tek besmisleno jer sam 100% siguran da ima par ekipa koje fenomenalne finansije imaju (nekoliko puta bolje od mojih), a opet se ne usudjuju da igraju barem jednu celu sezonu, a ne samo za kup.

This Post:
00
293044.64 in reply to 293044.61
Date: 7/17/2018 2:11:06 PM
Overall Posts Rated:
590590
Potpuno si u pravu da vecina timova steka, a da ima par onih sa lepim finansijama koji nesto cekaju. Steta sto je tako. Sto se tice kvaliteta ekipa, ti si tu bio u prednosti u odnosu na mene jer si na vreme sklopio sastav i jer je sve odlicno ukomponovano. Ja sam kupovao u sred sezone ono sto je bilo dostupno i definitivno nisam uspeo da odgovorim na neke kvalitete koje imas. Inace, Hancheng me razbio, zivo me zanima kakve defanzivne skilove ima. Sto se mene tice, nadam se da cu uspeti da napravim jos konkurentniju ekipu za sezonu koja pocinje, dosta ce zavisiti koga cu uspeti da prodam od ovih sto su na TL. Ali svakako cu pokusati da od samog starta sezone budem na nivou i da napadnem prvu poziciju pred PO.

Last edited by Zvone Kralj at 7/17/2018 2:11:57 PM

This Post:
00
293044.65 in reply to 293044.64
Date: 7/17/2018 7:31:10 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
609609
Second Team:
Trbonje
Pa bilo je solidno kod mene ukomponovano ali i ja sam menjao pred kraj sezone spoljnu liniju navrat nanos i izgubio u tim transferima odredjenu lovu i nadao se da ce nesto tanji sastav biti dovoljan sa domacim terenom. Moja ekipa je veteranska, vodim politiku Grega Popovica Ipak, tesko je pobediti u gostima, kao sto si i osetio, bas tesko.
Hancheng...neka ostane jos uvek misterija mada siguran sam da neko bar iz lige zna njegove skilove i video ga je ranije na TL, ja sam ga dosta pretplatio tada jer sam zapeo ko sivonja da ga kupim, trebao mi za ovu zonu, nezamenljiv. Sad vec ima 36 leta, totalni veteran, videcemo kako ce da se drzi.
Svaka cast na ambicijama, verujem da ce sezona biti dosta zanimljiva. Tu su Bakaric, Markovic, dolazi nam prebogati Matya koji ce sigurno da puca na najvisi plasman, ti, videcemo kako ce poslovati Mordor i moj buraz. Ja cu pokusati jos malo da se borim iskustvom i prekaljenim sastavom pa cu videti vec u toku sezone sta mi je ciniti.

This Post:
00
293044.66 in reply to 293044.65
Date: 7/18/2018 3:19:50 AM
ALE I NEMANI
Prva Liga
Overall Posts Rated:
408408
Mislim da nikada nije bila veća razlika u kvalitetu između konferencija, nego sad.
Šta da vam kažem...

... krljajte se, pa se vidimo za sezonu, dve...

:P

This Post:
00
293044.67 in reply to 293044.66
Date: 7/18/2018 9:37:44 AM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
609609
Second Team:
Trbonje
Mislim da nikada nije bila veća razlika u kvalitetu između konferencija, nego sad.
Šta da vam kažem...

... krljajte se, pa se vidimo za sezonu, dve...

Ovo je neverovatno. Iz sezone u sezonu oni ambiciozniji, iskusniji i jaci odu desno, a oni bez ambicija i znatno slabiji levo. Mislio sam da ne moze biti nekvalitetnija plava konferencija nego prosle sezone ali ovo je tragikomedija. Da se niko ne uvredi naravno samo to je prosta cinjenica, ovde sam 20 sezona i nikada nije bila veca razlika u kvalitetu. Zivo me interesuje koje plate ce da formiraju timovi u plavoj, izuzev Zvoneta koji je najavio juris na trofeje.
Sa druge strane, kod nas crvenih ce morati da se formiraju plate od 700k da se ne ode u play out.