Ma tean, et sulle on raske aru saada, et mulle on praegu rahvuskoondise tegemised suurema tähtsusega kui oma meeskond. Isegi akadeemia meeskond on mulle praegu tähtsam.
Ma julgen oma plaanidest rääkida väga vabalt. Plaan on hoida ennast kõrgliigas niikaua kuni see on võimalik. Kui saan muidugi mingi hea tooriku või kaks pole välistatud, et nende trenni heaks peab allapoole kukkuma. Korra tegin vea ja müüsin liiga varakult head mehed maha. Seekord oleks pidanud müüma tüübid maha sest playoffis ei õnnestunud isegi täiskoosseisuga midagi teha.
Mulle meeldibki kommenteerida, teen seda pidevalt nii mõnegi mängija kohta. Valdav osa mu mehi puudutavaid kommentaare läheb teele BB-maili teel. Seda rahvuskoondise eesotsas olev tüüp peabki tegema.
Pessimism pessimismiks, rõõmustan alati kui sa kaotad :D Samas loodan, et koondisemees ei saa vigastada. Minu jaoks oled sa juba jobu staatuse saanud. Seda on väga raske muuta.
Varem oleme foorumis ikka sõnasõdu pidanud. Ma arvan, et kõigiga tuleb varem või hiljem mingi konflikt (kas oma mehe koondisse saamisel või siis sama karika eest võideldes). Samas suurema osa manageride vastu on mul respekt liiga tasemest hoolimata. Väikese osaga oleme ka käinud koos pubis/kokkutulekul õlut mekkimas. Teistega on olnud pigem selline sarkastiline lõõpimine, aga sinuga tundub, et kiskusid asja kohe jube isiklikuks. On muidugi paar sinusugust jobu olnud enne ka, aga nad on õnneks pallid trennikotti ära pannud juba.
Last edited by Kukoc at 8/7/2019 9:49:49 AM