נדון בכל מקרה לגופו.
יתרון הבייתיות זה היתרון שאני מסכים שהיה לך.
אני לא מסכים שהיה על פניו שיוויון במגרש וגם לא היה אמור להיות שיוויון במגרש.
בגלל זה התוצאה אכן שיקפה את המצב שהיה במגרש. אולי הפער גדל קצת יותר מידי לקראת הסוף, כבר אמרתי שהדבר "המוזר" היחידי שקרה פה זה שההפרש לא קטן בגארבג'
טרחת לקנות גבוהה, אבל הוא שיחק על כושר משחק 6 לעומת עם חצי מיליון ערך כללי נגד ברק שלי, סנטר הנבחרת, בכושר 8 גבוהה עם מעל 3 מיליון ערך כללי.
בעמדת הפאוור שיחקת עם גרי המצוין שלך שתמיד מוציא יותר ממה שזה ניראה, גם הוא עם כושר לא גבוהה, עם ערך כללי של פחות מחצי מיליון מול איי שלי שהיה על כושר 8 לא גבוהה עם כמעט 1.5 ערך כללי ותואר ההשחקן המצטיין של עונה שעברה - רק אינדיקציה שהוא לא עוד שחקן
נוסיף לזה את העובדה שלי היה מחליף שיכל להיכנס כשהגובהים שלי עייפים, הוא לא היה בכושר משחק גבוהה אבל גם הוא הציג ערך כללי גבוהה מהגבוהים שלך.
אז בכל נושא הגבוהים אני לא חושב שיש איזשהו מקום להשוואה, בטח בכושר המשחק הנוכחי.
הציונים "משקרים" אם זה בגלל הבייתיות - אם זה בגלל שהיה גארבג' ואם זה כי היה לך יותר התלהבות אולי, אבל בתור מישהו שראה את רוב המשחק, ההובלה היית שלי כמעט לאורך כל המשחק.
בכל אופן אנחנו מעט חופרים, אני מבין את הסעמק, במיוחד על הכסף. אבל היי, אם נשאר לך עוד, אני מתכוון למכור את השחקנים שלי לאט לאט, אתה מוזמן לקנות
"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy