tako je, ne laprdaj nego mi rađe dojavi skilove od Pejkovića da vidim kako napreduje ;)
@svi
da se ja osvrnem na kupovinu Selestrina. realno on ne vrijedi te novce u današnjim uvjetima, da ostajem prvoligaš sigurno ga ne bih kupio. no vlasnik ga nije htio bezveze se rješiti već je htio i nešto imati od njegove prodaje. s druge pak strane kako sam u buzzeru oko 12 sezona, došao sam do prve lige, ali osvojiti je za sada ne mogu odlučio sam rasprodati ekipu, zaraditi što je više moguće love, prošetati do četvrte lige i nazad i za to vrijeme napraviti bar dva reprezentativca jer osim Šupića u staroj i Lambića u mladoj nisam imao reprezentativaca, a i njih sam kupio kao gotove igrače. tu Selestrin dolazi kao naručen, on je nešto najbolje sa hrvatskog drafta ikad i meni je bio "must have" kolko košta da košta. njega treba trenirati od pleja do centra a to si prvoligaši ne mogu dopustiti, pa ni drugoligaši koji se bore za vrh tablice. a ja ću ga ovako moći trenirati bez ikakvih problema i straha za rezultat.
dakle, motiva imam i dalje iako neki tako ne misle, samo su mi drugi prioriteti: repka, treniranje budućih reprezentativaca i naslov MVP-a sezone u četvrtoj ligi, jedino što nedostaje onom treantu i njegovom similisu ;)
ujedno molim (iako bi me zbog ovoga Kivan mogao banat, pogotovo što sam ga trgao danas) ako neko ima hrvatskog igrača, 18 godina, minimalno HoF (član kuće slavnih) potencijala i 4k plaće na poziciji SF, PF, C (krilo, krilni centar, centar), a ne želi ga trenirati ili ga želi prodati da mi se javi na BB-mail