jakoś jak w debacie wkleiłem dwóch grajków to każdy wolał tego ze słabszymi skilami głównymi a z czymś na doleAno właśnie. To jest chyba to o czym pisałem wcześniej. Panuje trend na multiskillowców i ciężko jest wskazać gołego mutanta jako tego lepszego, bo to by było zwyczajnie mało popularne;-) Tymczasem tacy Amerykanie w ogóle się tym nie przejmują, produkują takich grajków (20738150) i co sezon są w U-21 nie do powstrzymania.wszędzie wklejani są wysocy gracze - jak według Ciebie (liczby proszę niech wartość SS kręci się koło 90-95) powinien wyglądać PG do U21?
jakoś jak w debacie wkleiłem dwóch grajków to każdy wolał tego ze słabszymi skilami głównymi a z czymś na doleAno właśnie. To jest chyba to o czym pisałem wcześniej. Panuje trend na multiskillowców i ciężko jest wskazać gołego mutanta jako tego lepszego, bo to by było zwyczajnie mało popularne;-) Tymczasem tacy Amerykanie w ogóle się tym nie przejmują, produkują takich grajków (20738150) i co sezon są w U-21 nie do powstrzymania.
jakoś jak w debacie wkleiłem dwóch grajków to każdy wolał tego ze słabszymi skilami głównymi a z czymś na dole
ale Leszka przykład jest OK, do takiego należy dażyć, a że bedzie pewnie inne HN i DR to co innego :)@Leszek znaczy sie spamujemy
Bez sensu jest wypisywanie takich umiejętności, bo z rzeczywistością ma to niewiele wspólnego.