drle vs aLcOhoL_Un!TeD - 2 veliki respect za lisca i njegov tim, ali mislim da ce alkosi ipak ostvariti pobjedu i to sa vecom razlikom
B.C.Bielefeld vs Iskra KK - 2 dajem malu prednost Iskri, samo zbog domaceg terena, mada mislim da ce ovo biti jedna od neizvjesnijih utakmica kola, tako da ni pobjeda "svaba" ne bi bila iznenadjenje
KK Blue Jet vs kupres - 2 treba biti realan i priznati da je kupres veliki favorit u ovoj utakmici
KK BOSNA ASA BHT SARAJEVO vs BEE BIG MAMA - 2 mislim da ce mama doci do svoje 3 pobjede u sezoni
BH diamante vs Zeljanica - 2 diamanti ce svoju prvu pobjedu ipak morati potraziti protiv nekog slabijeg protivnika
kk bosna tesanj vs Euphoriaa - 2 susret dva tima koji su pokazali veoma malo u prva 4 susreta, ali mislim da ce euphoriaa zahvaljujuci navijacima ipak zabiljeziti 2 pobjedu u sezoni
KK Samac vs LukasCom - 2 mislim da ce lukas ipak ostvariti vrijednu pobjedu u derbi susretu ovog kola
bRCrew vs Lithium -1 tipujem na cholu, koji bi po mom misljenju trebao doci do svoje trece gostujuce pobjede u ligi ove sezone...