BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > ΣΕΖΟΝ 12

ΣΕΖΟΝ 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
135921.63 in reply to 135921.62
Date: 4/27/2010 2:54:22 PM
Overall Posts Rated:
4141
Για μένα έκπληξη ήταν η νίκη του Άρη εκτός, δύσκολα βέβαια θα κάνει την υπέρβαση για να μπεί στα play-out...Κατά τ'άλλα φυσιολογικά τα αποτελέσματα όπως είπε και ο Στέφανος, συμφωνώ με τον MVP (που ήταν αυτός όταν έπαιξα με Dadi να δούμε τη ψάρια πιάνει απέναντι στις αμυντικάρες μου???? :-pp)

Στο δικό μου μάτς άγγιξε το triple-double ο...Μπουτσαρέλα (για 2 ποντάκια και 3 ασσίστ μόνο του ξέφυγε!), κρίμα γιατί θα απογοητευτήκε ο Αίζ, ο μεγάλος θαυμαστής του! :-))) Παρεπιπτόντως και ο Gourlis από Αστερίες πιάνει πολύ καλή απόδοση...

Το Σάββατο θα δούμε ποιος θα συνεχίσει αήττητος την πορεία του στον όμιλο, μέχρι τότε αύριο έχουμε κυπελλάκι και αντίπαλο έναν παθιασμένο με τον κύπελλο από την από κάτω κατηγορία που αρέσκεται να παίζει δυνατά!Ότι να'ναι, α να δούμε αν θα πάρουμε τα 50 χιλιάρικα! :-)))

This Post:
00
135921.64 in reply to 135921.63
Date: 4/27/2010 3:43:24 PM
Overall Posts Rated:
7676
Για τον MVP θα συμφωνησω φυσικα...Στο μοναδικο υψηλης βαθμολογιας δυσκολο ματς εκρινε απτελεσμα...Κατα τα αλλα για να υπερασπιστω την ομαδα μου στο τελος παιξαν οι αλλγες και χωρις πολυ διαθεση και ετσι δεν παρεμεινε η διαφορα σε μεγαλα επιπεδα...Στα αγαπημενα μου,ο μπαλμασεντα συνεχιζει να κανει τα δικα του και ειμαι πολυ χαρουμενος γι αυτον..Μεχρι που σκεφτομαι να αλλαξω πουλεν απο τον μεχρι στιγμης μπατμανοβας....Οσο για τον Γουρλη ειναι φυσικα ο τυπος του Σεντερ που μου αρεσει καθως ηταν κατα καποιο τροπο δικη μου προταση και φανταζομαι καπως ετσι θα ειναι και ο μπαλμασεντα ε?Την αλλη βδομαδα αρχιζουν τα ωραια...

This Post:
00
135921.65 in reply to 135921.64
Date: 4/28/2010 8:06:25 AM
Overall Posts Rated:
1717
Οταν εκανα την ανανεωση ζητησα απο τον Χαρη να μου βρει ενα C Ελληνα με κοστος μεχρι 1,6Μ..τοτε μου βρηκε τον Gourli και το αποτελεσμα εδειξε οτι ηταν επιλογη που κανει την διαφορα..θα συμφωνησω με τον Χαρη οτι την επομενη βδομαδα ξεκινανε τα καλα γιατι αρχιζουν καποια ντερμπι και θα ξεκαθαρισει το τοπιο κατα μεγαλο βαθμο για τις θεσεις που θα παρουν οι ομαδες για τα πλευ οφ..αν και για μενα 99% ξερουμε ποιος θα ανεβει..ο Αγορ φυσικα :-)))

This Post:
00
135921.66 in reply to 135921.65
Date: 4/28/2010 11:19:48 AM
Overall Posts Rated:
7676
Φιλε μου Στεφανε θα διαφωνησω μαζι σου...Δεν τελειωνει ετσι ευκολα το πρωταθλημα...Περσι λεγαμε να τραυματιστει ο Βογιατζης,φετος εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη ομαδα να ξεχωριζει,αλλα....Ο Δαδι κανει ανανεωση και προπονηση ολη τη χρονια,αν δεν τα εχει παρατησει μαλλον κατι ετοιμαζει για να μας εκπληξει ολους...Απο την αλλη μενουν 8 εβδομαδες περιπου νομιζω,δεν νομιζεις οτι μεχρι να δουμε τι λεφτα υπαρχουν στο τα,ειο της καθε ομαδας δεν μπορουμε να κρινουμε?Εννοεις τι εννοω ε?;)

This Post:
00
135921.67 in reply to 135921.66
Date: 4/28/2010 4:02:16 PM
Overall Posts Rated:
4141
Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, ούτε στη μέση του πρωταθλήματος δεν είμαστε και τα play-off είναι το κυριώς πιάτο...Έχουν δεί πολλά τα μάτια μου τόσες σεζόν, και εφόσον υπάρχουν καλές ομάδες και ένας κύριος ανταγωνιστής αποτελεί ερωτηματικό, τα πάντα είναι πιθανά!Δεν θα με αγχώσετε δίνοντας μου τον τίτλο του φαβορί, ουουουου! :-p Εγώ θα ανέβω όταν ανέβει ξανά το Ρέθυμνο στην Α1! :-)))

Γιατί C έλληνα?Υπάρχει κάποιος λόγος???Πάντως όπως και να'χει, πολύ καλό παικτάκι! :-)))

Με αφορμή τα λεφτά των ταμείων που αναφέρθηκαν,θα κάνω ένα ρητορικό σχόλιο... Δεν μου αρέσει η τακτική που έχουν κάποιοι να αγοράζουν και να πουλάνε παιχτάκια σχεδόν άμεσα, δεν αναπτύσσουν τον παίκτη απλά συμμετέχουν στο trade-off (πχ ένας παλιός μου αντίπαλος (89134)), αυτά δεν είναι καθόλου ρεαλιστικά! Παιχνίδι είναι βέβαια και όλα επιτρέπονται και αυτός πιθανότατα είναι ένας τρόπος να βελτιωθεί η ομάδα πιο γρήγορα απ'ότι με την προπόνηση...Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα στον όμιλο, ούτε έχω κάποιο πρόβλημα με την ομάδα που ανέφερα, κουβέντα να γίνεται!

Vamos Barcaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

This Post:
00
135921.68 in reply to 135921.67
Date: 4/28/2010 5:02:30 PM
Overall Posts Rated:
1717
θα ξεκινησω απο το τελευταιο..δεν νομιζω οτι να παιρνεις παιχτες και να τους πουλας αμεσως γιατι πολυ απλα μονο και μονο οι χρεωσεις που υπαρχουν σου δινουν το 75% της τιμης που θα τον πουλησεις οποτε μια η αλλη ειναι..προπονηση και παλι προπονηση!!!
παμε παρακατω..ο λογος που ηθελα Ελληνα ειναι για να προσπαθησω να μαζεψω οσο γινεται περισσοτερους Ελληνες ωστε να αυξηθουν και τα εμπορικα εσοδα..
Τελος ξερεις οτι εχεις ενα επιπεδο παραπανω καλυτερη ομαδα απο τους υπολοιπους και μονο αν κανει καποιος απο τους διεκδηκητες καποια μεγαλη μεταγραφη μπορουν να αλλαξουν τα δεδομενα..αρα δικαιως εισαι το φαβορι..απο κει και περα βεβαια ολα μπορουν να συμβουν..ιδωμεν!!!

και ενα σχολιο για την μπαλα..κριμα που περασε το αντιποδοσφαιρο και εμεινε εξω η Barca..αδικια μεγαλη!!

This Post:
00
135921.69 in reply to 135921.68
Date: 4/28/2010 5:06:49 PM
Overall Posts Rated:
1717
κατι που πρεπει να προσθεσω στα παραπανω..δεν νομιζω οτι να παιρνεις παιχτες και να τους πουλας αμεσως ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ...

για να βγαζουμε νοημα:-)))

This Post:
00
135921.70 in reply to 135921.67
Date: 4/30/2010 4:06:13 AM
Overall Posts Rated:
7676
Πληροφοριακα και μονο,ο αρχοντας του day trading στην Ελλαδα ειναι ενας απο τους καλυτερους ελληνες μανατζερ...Ο Green Monster,οποτε αν το κανεις καλα πολλα μπορεις να κερδισεις....

This Post:
00
135921.71 in reply to 135921.70
Date: 4/30/2010 5:26:55 PM
Overall Posts Rated:
1717
Αρχικα Χαρη αν μπορεις να μας εξηγησεις τι ειναι αυτο που εγραψες γιατι εγω δεν καταλαβα..

Παμε τωρα στα προγνωστικα που εχουν ιδιαιτερο ενδιαφερον..

Αγορ-Γκριτζ ματζικ:το ντερμπι των αηττητων..και οι δυο πρεπει να πηγαινουν με πολυ μεγαλο ενθουσιασμο στο παιχνιδι..φαβορι ο Αγορ και λογο ομαδας αλλα και εδρας χωρις βεβαια να υποτιμω τους μαγους που κανουν εξαιρετικο πρωταθλημα για πρωταριδες στην κατηγορια..ασσος με 10-15 ποντους..

κυνηγοι-λενιαρνιακος:ασσος με 10ποντους διαφορα..

σερρες-μπουρουμπουμ:ασσος με 20-25 ποντους διαφορα..

Καμινια-στανη:ασσος με 15 ποντους διαφορα..

Αιζ-νταντοι:το αλλο ντερμπι της αγωνιστικης..οι Αιζ εχουν καλυτερη ομαδα αυτη τη στιγμη εχουν και την εδρα αρα ευκολα πιστευω ασσος με 15-20 ποντους..

Αρης-Λιονταρια:ο αρης προερχεται απο καλο διπλο και με νικη ισως ξαναμπει στο κολπο για τα πλευ αουτ..παρ'ολα αυτα διπλο με 8-12 ποντους διαφορα..

Νικη-3Κ:ασσος με 20-25 ποντους διαφορα..

Αστεριες-Γουρουνια:με τις τελευταιες εμφανισεις που κανει η ομαδα σε πρωταθλημα και κυπελλο πραγματικα με κανει να μην φοβαμαι τιποτα..ασσος με 15-20 ποντους διαφορα..

This Post:
00
135921.72 in reply to 135921.71
Date: 5/1/2010 2:05:35 AM
Overall Posts Rated:
7676
Για μεταπωλησεις παικτων δεν λεγαμε?Ε ειπα οτι ο Green Monster(πιστευω τον ξερουμε),καπου ειχε πει οτι το μυστικο για να ανεβει τοσο γρηγορα ηταν το daytrading.Δλδ το να αγοραζει παικτες και να τους πουλαει πολυ περισσοτερο αργοτερα η και σε 3 μερες..Δεν πιστευω οτι ειναι λαθος απλα απαιτει να καθεσαι πολλες ωρες στο bb και να ψαχνεις να βρεις παικτες που πουλιουνται φθηνοτερα απο οτι αξιζει να πουληθουν.Θελει φυσικα και πολυ καλη γνωση της αγορας.Ενα διαστημα το εκανα και γω και η αληθεια ειναι οτι αν και ασχολιομουν με μικρα ποσα κατι ειχα καταφερει...Αν υπαρχει λοιπον η δυνατοτητα γιατι να μην το κανεις?Κατανοητος νομιζω.....

Ασχετα αν εμεις ειμαστε ρομαντικοι και ονειρευομαστε παικτες που παιζουν για την φανελα:)

This Post:
00
135921.73 in reply to 135921.72
Date: 5/1/2010 1:30:15 PM
Overall Posts Rated:
1717
Αν δεν ειναι φαβορι για την ανοδο ο Αγορ τοτε ποιος ειναι?σημερα πραγματικα επιασαν αποδοση ομαδας δευτερης κατηγοριας που μπαινει στα πλευ οφ..ολες οι στατιστικες στο αξιοσεβαστος σχεδον!!συγχαρητηρια στον Γιωργο για την νικη και την ανοδο:-)))..δεν τιθεται θεμα πλεον..οσους για τους μαγους το γεγονος οτι το παλεψαν τοσο μονο θαυμα ειναι και αξιζουν ενα μπραβο..στα υπολοιπα η μονη εκπληξη αν θεωρειται ετσι ηταν η νικη του αρη με τα λιονταρια και ετσι ξαναμπαινουν στο κολπο για τα πλευ αουτ..τα υπολοιπα φυσιολογικα..οι Αιζ κερδισαν ανετα τους νταντι που φαινεται να τα εχουν παρατησει ενω η ομαδα μου συνεχιζει στα ιδια στανταρ..

Advertisement