Δημητρης φιλε, οχι Παναγιωτης. :)
Μην στεναχωριεσαι, θα κανουμε παρεακι και θα το βγαλουμε "ξεχνω ονοματα σε 2 λεπτα".
Μια απο τα ιδια και εγω, ρωτα τον birdman ποσες φορες τον ειχα ρωτησει το ονομα του!
Μερικες διευκρινησεις. ΕΙΧΑ γυμναστη κατηγοριας 7. Τον ειχα 5-6 εβδομαδες, τη σεζον 13 στην αρχη.
Απο τοτε εχω επιπεδο 4. Το οτι πηγα σε επιπεδο 7 ηταν δοκιμη. Αλλα ρε παιδια, ισως ν' αξιζει καλυτερα και απο 2 μεταγραφες ο γυμναστης, γιατι οσο τον ειχα, τα skills ανεβαιναν σαν παλαβα! Οποτε αν σου ξεπετα 2 παικτρονια τη σεζον, τι διαφορα εχει να πληρωσεις μεταγραφες 2 καλων παικτων, απο το να εχεις ενα βαρβατο γυμναστη να βγαζει διαμαντια?
Επισης. Το οτι μεταφρασα σωστα ειναι θεμα γνωσης αγγλικης, την οποια χρησιμοποιω ισαξια με την Ελληνικη. Δεν εχω γονεις αγγλοφωνους, απλα αρχισα εντατικα αγγλικα σχεδον απο την...κουνια μου και εφτασα να εχω αδεια διδασκαλιας απο τα 16 μου. Απο μπασκετ γνωριζω πολλα, αλλα νομιζω οτι περισσοτερα απο μενα γνωριζει ο Κοσμας, που ειναι και μερος της δουλειας του.
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
Χμμμ...να το γραψω ή να περιμενω? Μπα, θα περιμενω...αναμεινατε στο ακουστικο σας. :)