neznam bas, ali ti bi to trebo znat da uvijek dobijes na pocetku jednog dobrog igraca koji nesto valja i vrijedi.. e to je kod mene bio taj..
samo mi još reci kako ja nisam dobio takovog igrača... dobio sam dvije superzvijezde, jednog od 32god i jednog od 19 koji nema skilove... za tog od 32 sam dobio cijelih 12 tisuća... ovom drugom sad piše ako ga prodam da vrijedi od 100 do 200 tisuća. najbolji po vještinama kog sam dobio je grijač klupe po potencijalu što ti opet govori da je mogao otići za nekih 150 tisuća, imao je 4 skilla na dobar, ali samo dva za njegovu poziciju na terenu.
Igrač koji ima tri skilla za svoju poziciju vrijedi oko 250 tisuća, a takvog nećeš dobiti na početku. To ti je dovoljno.
Valjda kužiš da te GM-ovi još nisu vidjeli, te tvoje transfere i da zato nisi još baniran. A možda i znaš netkog od njih pošto si dugo ovdje pa se šlepaš.
Old School Basketball je tvoj drugi tim, a kolika si varalica govori i podatak da si i drugog igrača kog si dobio sa timom na početku prodao, ovaj puta ne za 450 tisuća, već za 516 tisuća... to se nije moglo utrenirati, brzo skaču skilovi izdržljivosti i slobodnjaka, a ostali ne.
Kupio si Mitju Nanuta za 208 tisuća, a onda ga prodao dva mjeseca kasnije za 867 tisuća... to ti je božićnica vjerujem... pošto je bilo 25.12. A kupio ga je njemački tim... opet ili si imao netkog u Njemačkoj da ti otvori taj klub...
A što je taj klub SV Sukow e.V. učinio... prodao je cio svoj tim ali po normalnim cjenama, a onda kupio za 520 tisuća Weynena koji ima 25 godina, znači vještine mu nisu mogle padati, a onda ga prodao za 197 tisuća... to je varanje. I iza toga za 867 tisuća kupuje Nanuta od tebe...
Varaj ti sam sebe... jedini tvoj problej je što će te sad svi iz lige koji ovo pročitaju prijaviti za varanje, jer svi igraju pošteno, kontrolirao sam osim tebe. A ti još i pišeš o svojim varanjima na forumu umjesto da si šutio... samo kad vidim momčad protiv koje moram igrati, a ima toliko igrača sa visokim plaćama jasno mi je o čemu je riječ.