Στο δικό μου παιχνίδι ο N.Kosmos προπονεί full αγωνιστικές.. Σε καταλαβαίνω φίλε.. Είναι η αρρώστια του game όταν πηγαίνεις σε μεγαλύτερη κατηγορία και βλέπεις ότι τα πας καλά να θες να ανέβεις ξανά.. Τέτοιες αγωνιστικές έχω καιρό να δω..:P
Φίλε Dirk,
1ον Όσο και αν δεν το πιστεύετε προπονώ skills σε κοντούς και ψηλούς και όχι αγωνιστικές. Απλά κάνω καλή διαχείριση χρόνου των παικτών μου. Πάντως η νίκη μου ήταν εκτός των άλλων και ιστορική και ηρωική αφού από το πρώτο λεπτό μου τραυματίστηκε ο βασικός μου center (έπαιξε κοίτα μέσα ο αναπληρωματικός μου C των 13.000 για 47' και με κατάσταση 7) και κέρδισα μια τόσο έμπειρη ομάδα στο σπίτι της στα ίσια.
Παιδιά ένα καλησπέρα από εμένα και ένα αντίο.. Μέτα την 30άρα στην έδρα μου στο τελευταίο παιχνίδι αποφάσισα να κλείσω το acc.. Μου την έδωσε μια ομάδα με το όνομα του αγαπημένου μου παίχτη να ταπεινώνεται έτσι, μάλιστα την στιγμή που πάει να πάρει το πρώτο του δαχτυλίδι και τα σαρώνει όλα.. Ή εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι καλά ή το παιχνίδι είναι χάλια.. Ότι και από τα δύο και να συμβαίνει δεν με ενδιαφέρει έχω ξενερώσει τις τελευταίες μέρες και συνεχίζω να ξενερώνω.. Σήμερα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.. Βαρέθηκα πια όλο μαλακίες.. Καλή συνέχεια σε όλους σας εύχομαι.. Χάρηκα πολύ αυτόν τον όμιλο γιατί όλοι είστε πραγματικά καταπληκτικοί τα λέμε παίδες..
2ον Χαίρομαι πάντως που μετά από το μήνυμά μου σε μετάπισα να μείνεις στο παιχνίδι και να παίξουμε στα ίσια.
...
Που θέλω να καταλήξω? Επειδή είδα το ρόστερ σου και έχεις πολλούς νέους παίχτες κοίτα να προπονείς αυτούς γιατί και να ανέβεις φέτος φίλε Ν.Κόσμος πράγμα δύσκολο με Καβάλα θα πέσεις και θα γυρίσεις χειρότερος πίστεψε με... Δείτε όλους όσους ανέβηκαν από τον όμιλό μας - του αστέρι μας του Billari.. :P
3ον Άνοδος ούτε για πλάκα. Παραμονή και άγιος ο Θεός !!!
Last edited by sirsak at 5/15/2011 12:18:08 PM