Φίλε sugar, παραείσαι ευερέθιστος.
Ναι ειμαι φιλε...
και θα ησουν και εσυ αν προτεινες αποκρατικοποιησεις και ησουν με την πλατη στον τοιχο, να σε ρωτανε τα παντα, να σου λενε δεν μου απαντας εδω και αποφευγεις το εκει και να πρεπει να δικαιολογησεις γιατι ο προυπολογισμος λεει Τομεις Ασφαλισης Προσωπικου ΔΕΗ 710 και πανε στην γενοπ.
Πραγματικα ρε παιδια, εγω τα εκανα ή εγω φταιω?
Εσυ δεν θα απαντουσες?
Προς τι ολα αυτα , ειμαστε σε πολεμο, δεν μου απαντησες αυτο, ειπε εκει στο τριτο κομα δεξια κτλ.Αν πιστευεις πως ετσι κανουν συζητηση ανθρωποι και δεν ερεθιζονται τοτε ειμαι μαλακας , οχι υπερευαισθητος.
Μου γραφεις μια λιστα η οποια μπορει να εχει 3 σημεια διαφορα με αυτα που εχω προτεινει εγω και την παρουσιαζεις σαν να με κολλησες στον τοιχο.Ολα αυτα γιατι ειπα πουληστε. Οκ μην πουλατε τιποτα, αυτο θα μπορουσες να το κανεις οταν ξεκινησε το μνημονιο , αλλα 1,5 χρονο τωρα δεν εχεις κανει σαν κρατος τιποτα και τωρα εισαι αναγκασμενος να πουλησεις
Φταιω εγω για αυτο?Ειπες τι να κανουμε σημερα, να πουλησουμε, οχι πριν 1,5 χρονο.
Δεν σε αφηνουν οι δανιστες σου να κατεβασεις το φπα και απαγορευεται απο το ευρωπαικο δικαιο να βαλεις δασμους σε χωρες οπως τουρκια κτλ.Φταιω εγω για αυτο?
Δεν μπορεις να φορολογησεις παραπανω ξενη σημαια , λογω ευρωπαικης επιτροπης ανταγωνισμου.Φταιω εγω για αυτο?
Πως θα φερεις τα λεφτα πισω απο την Ελβετια και θα τα φορολογησεις και με 80%?Πες μου νομικα πως γινετε ή αν εχει ξαναγινει.
Αμα θες θα σε κανω και εγω ευερέθιστος και θα σου βγαλω οτι εχεις γραψει κοτσανα να δω πως θα αντιδρασεις.