Sajnos tegnap kipottyantunk a vigaszági világbajnokságról. Néztem a meccset és nagyon szomorú voltam, sajnos a taktikánk nem működött. Kockáztattam és hibáztam, így estünk ki. Kockáztatás volt a laza, bár nem kellett volna problémát okoznia. Kicsit nagyobb kockázat volt a gyorspasszos, amiatt döntöttem így, hogy a török csapat a nehezebb meccsein előszeretettel alkalmazza a 2-3-as zónát. Most nem tették, így az 1-1 pont jól működött a gyorspasszos ellen. És hibáztam, igen, amire rájöttem, de nem volt már lehetőségem állítani a csapaton, a Leszkoven-Tasi belső kettős helyett, Paulik-Leszkoven párossal kellett volna kezdeni. Ami számomra meglepő, az az alacsony belső védekezés értékelés, ennél jobbra számítottam. Illetve nem bírtuk el ezt a temérdek faultot. A reménybeli további körök miatt kockáztattam, nem jött be. Nagyon jó korosztály ez, egy-két kulcsember oda fog érni a felnőtt válogatottra. Mindenkinek köszönöm a formában tartást a szezonban, most elkezdünk barátságosakat játszani.
Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!