Εγω διαφωνώ κάθετα φίλε μου! Ευρωλίγκα πέρυσι ποιος πήρε? Εγώ? Εσύ? ο Obradovich? Ή μήπως ο coach B...
Τώρα θα μου πεις τύχη, η ομάδα ήταν έτοιμη από τον Ivkovich, οι παίκτες το πήραν μόνοι τους κτλ κτλ...Δλδ αν ήμουν εγώ κόουτς του Ολυμπιακού περυσι θα έπαιρνα ευρωλίγκα? Μη γελιόμαστε...Ντάξει ο τύπος δεν είναι ούτε Obradovich ούτε Mike Sizevski ούτε δεν ξέρω γω τι...Αλλά είναι ένας μέτριος προς καλός coach που με μια ομάδα καλή σαν του Ολυμπιακού μπορεί να πάει μια χαρά!Αναρωτιέμαι θεωρείς τόσο ανώτερους τον Αλβέρτη ή τον Πεδουλάκη? Ούτε καν όμως ε...
Οπότε το πως παίρνει ο Παναθηναικος τα πρωταθλήματα και το πόσο δίκαια είναι...είναι μεγάλη κουβέντα
Τώρα αυτό που είπες για τον Ολυμπιακό και το μπάτζετ με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο...Είναι πολλά επίπεδα πάνω...Αλλά μάλλον ξεχνάς κάτι...Το μπάτζετ για να φτάσει μέχρι εκεί πως έφτασε? Δια μαγείας από τη μια μέρα στην άλλη δεν παίζει...Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια champions league, πρωταθλημάτων, αγορών καλών παικτών σε σχέση με αυτά κτλ κτλ...Οπότε ακόμα και να μη κάνει πλέον κουμάντο παρασκηνιακά ο Ολυμπιακός στη μπάλα(πράγμα που αδυνατώ να το πιστέψω αλλα ας πούμε ότι έτσι είναι) έκανε κουμάντο για πολλά χρόνια που τον βοήθησαν να φτάσει εκεί που είναι τώρα.
Ομάδα καλύτερη πάντα είχε(τα τελευταία 15 χρόνια τουλάχιστον)...όμως δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος στο γήπεδο...και τη μια φορά που η γαμώμπαλα δεν θα μπαίνει με τίποτα ακόμα και με τον Ακράτητο να παίζεις...θα χρειαστεί ένας Dudu να πέσει και να πάρει πέναλντι στο 93...Κι αν εκεί δεν κάνεις κουμάντο παρασκηνιακά εσύ τότε ο Ακράτητος θα γράψει τη μεγαλύτερη ισοπαλία της ιστορίας του...
Υ.Γ. Όπως ξέρεις αυτά τα γράφει ένας Ολυμπιακός οπότε μη το πάρεις ότι κράζω το γαυρο επειδή είμαι βαζελος κολλημένος κτλ κτλ...Απλά μάτια έχω και βλέπω...Όπως βλέπω και το μπάσκετ...