Mislim da su ovakve prozivke bez ikakve veze.
Utakmica je izgubljena u 2 razlike s tim da je Luxemburg imao prednost domaceg terena i nasu krivu obranu.
Cijela repka im je sastavljena oko 4 unutarnja igraca tako da jedina sansa da nas dobiju je bila da mi falimo obranu.
nisi postavio ni blizu optimalom s obzirom na igrače
ovo su totalne gluposti, bez uvida u same skillove igraca, zvuci bahato i glupo. Najlakse je biti vojskovoda nakon bitke.
Nemozemo se stavljati u poziciju izbornika koji je u datom trenutku imao ponuđenu listu igraca sa takvom formom koja je bila.
Malo pritiska malo treme i greskice se dogadaju.
Razlika igraca u u21 repci je zanemarivo mala svega nekih 10ak skillova tako da i sitnice mogu presuditi.
Na nasu zalost ovaj put je presudilo u tudju korist.
Koliko je volje i zelje od Cancija ulozeno u ne samo repku nego i cijelu zajednicu ja sam rekao ima moj glas dok god ima volje za vodenjom iste.
To sam zaključio pogađanjem igrača koji se nalaze u ekipi s obzirom na zahtjeve i onome što viđam na transfer listi
Koliko je igraca bilo na tl-u od pocetka sezone?
S obzirom da sam svo znanje podijelio po Hrvatskom forumu, jedino što ti ja mogu je da mi daš ocijene igrača i postavim ti ekipu sa istom taktikom kojom si igrao.
- moze se i citirati to veliko znanje, a ne prepirati i prozivati.
Takoder veliko je znanje podjeljeno jos sa starog kluba ili se govori o trenutnom?