Ma slažem se naravno da nije oštećen, tu je bilo i dosta sarkazma, cijene rookija su stvarno pretjerane, ali šta se može kad uvijek ima luđaka koji to plaćaju
dakle, motiva imam i dalje iako neki tako ne misle, samo su mi drugi prioriteti: repka, treniranje budućih reprezentativaca i naslov MVP-a sezone u četvrtoj ligi, jedino što nedostaje onom treantu i njegovom similisu ;)
Ne bih htio sad da nešto copram ali taj 201cm mi se nikako ne sviđa, Odobašić mi je već drugi trenirac sa 201cm i neusporedivo sporije napreduju u odnosu na niže ili više igrače, tako da ti preporučam da uzmeš još treniraca višeg ili nižeg čisto za usporedbu.
evo ja baš pokušavam nagovoriti ovoga da proda igrača.....ak hočeš ponudi mu na bb mail...možda bu tebi povjerovaJózsef Sidó (19672408)
Ma slažem se naravno da nije oštećen, tu je bilo i dosta sarkazma, cijene rookija su stvarno pretjerane, ali šta se može kad uvijek ima luđaka koji to plaćajuma luđak je ovaj tvoj nick koji ide 200 na sat u zavoju i to ležečki ;)dobro, nisam ni ja daleko, al samo na drugi način
a to što ti igrači napreduju loše i sporo nije ništa novo. opće je poznato koliko si loš menadžer, jedan od lošijih koje smo imali ;)