ej mam pytanie nie mogę ukończyć jednego z zadań a robię to co mi każą
1. Przedstaw się Nie wykonałeś jeszcze tego zadania.
Napisz wiadomość na Twoim forum ligowym
Witamy w BuzzerBeater!
Zanim przedstawimy Ci BB, pozwól że wyjaśnimy Ci, jak BB jest zorganizowane. Widzisz menu po lewej? Powinieneś się z nim dobrze zapoznać, a w szczególności najważniejszymi 5 stronami "przeglądowymi"
# "Zarządzaj drużyną", oraz "Strona główna drużyny" (którą znajdziesz klikając w menu po lewej na nazwie swego klubu)
# strona przeglądowa ligi o nazwie "Liga ..." (gdzie za kropki wstawiana jest nazwa i numer Twojej ligi)
# strona przeglądowa Twojego kraju (określona nazwą kraju, w którym grasz)
# strona przeglądowa "Świat"
# strona przeglądowa "Społeczność".
Jeżeli klikniesz na którejś z wyżej wymienionych stron, uzyskasz wiele informacji, podobnie jak wykorzystując rozwijane menu w prawym górnym rogu głównej kolumny każdej strony, gdzie znajdziesz dodatkowe informacje powiązane z daną stroną.
To, co zostało napisane powyżej, dotyczy także innych stron przeglądowych, np. "Strona główna Zawodnika" czy "Terminarz spotkań".
Jako dodatek do wszystkich aspektów związanych z prowadzeniem zespołu w BB, mamy także wspaniałą społeczność ludzki, którzy uwielbiają dyskutować o wszystkim, poczynając od NY Knicks, poprzez porady związane z samą grą, do szeroko pojętego gadania o niczym. Najlepszą metodą komunikacji z innymi menadżerami z całego świta są nasze Fora -- a dobrym początkiem jest przedstawienie się innym menadżerom ze swojej ligi.
Aby ukończyć to zadanie:
* Przejdź na stronę "Liga ..."
* Wybierz "Forum Ligowe" z rozwijanego menu
* Wybierz wątek, który wydaje Ci się interesujący (kliknij na jeden z wątków znajdujący się w panelu po lewej stronie), a następnie wciśnij "Odpowiedz" przy którymś z już istniejących postów... albo zacznij własny, klikając na "Nowy wątek"
* Napisz coś, co będzie warte zapamiętania, a następnie wciśnij "Wyślij wiadomość"
* Dobrym pomysłem byłoby dodanie bieżącego folderu forum do "Ulubionych folderów", abyś miał do niego bezpośredni dostęp po kliknięciu na odnośnik "Forum"
Za ukończenie tego zadania otrzymasz 1 punkt.