BuzzerBeater Forums

Magyarország - IV.42 > 11.szezon

11.szezon

Set priority
Show messages by
From: TonyG
This Post:
00
123106.64 in reply to 123106.63
Date: 2/18/2010 1:43:31 PM
Overall Posts Rated:
00
Húúú ezt a hetet nagyon eltaktikáztam mekkora hibát csináltam....:( az egyik játékosom 102 percet játszott a héten ez rendes forma csökkenés és az erőnlét romlása is lehetséges....ilyen hibát,hogy követhettem el?Nem értem na mindegy.A mai meccsel azonban elégedett vagyok és látom,hogy a cseréimre is számíthatok,ami megnyugtató tény a jövőre nézve!

This Post:
00
123106.65 in reply to 123106.64
Date: 2/18/2010 4:19:56 PM
Overall Posts Rated:
11
Én a hátralévő időben végig lazázni fogok mivel a 6. helynél nem akarok előrébb végezni.A 3-4-5 hely megszerzése fölösleges mert max 1 meccset játszok 5.-ként pedig egyet sem.Viszont ha 6. leszek akkor még lesz +3 meccsem ami igen jól jön a fiatal játékosaimnak edzés szempontjából.
Viszont amire rástartolok az a bari kupa.Ott mindenképpen tovább akarok jutni legalább a csoportkörből.

This Post:
00
123106.66 in reply to 123106.65
Date: 2/19/2010 7:25:45 AM
Overall Posts Rated:
00
Te tudod én azt tudom,hogy azért az egy plussz edzésért nem kockátatnám a bentmaradást még egy bot csapat ellen se főleg nem olyan csapat ellen mint amilyen a másik csoport 6-7 helyezettje nálad!Valószínű,hogy legyőződ őt otthon de simán elronthatod....még úgyis ha óriási csapatszellembeli előnnyel kezded az egészet bár erre tényleg nagyon minimális esély van..Jah majdnem elfelejdkeztem a mai napi edzésről.Az előző héten 4-5 játékosom is 70 vagy annál több percet az egyik 102 percett játszott és ennek ellenére sem csökkent az erőnlétem lehet azért,mert a csapatom lassabb tempóban játszott az elöző héten higadtan közelről,sok futás és 2 pontos erőltetése de akkor is meglepett ez a dolog!A 18 éves játékosom viszont nagyon jól fejlődik!Nem sokára oszlopos tagja lehet sőt lesz a csapatomnak.Egyébként ti mit gondoltok 21-1 fellehet jutni automatikusan a III.osztályba vagy ez még egy kicsit korai csak mert van egy olyan érzésem,hogy a pontkülönbségen fog múlni!

This Post:
00
123106.67 in reply to 123106.66
Date: 2/19/2010 9:20:46 AM
Overall Posts Rated:
11
Nem tudom hogy mennyire követed nyomon a ligánk alakulását de azt sztem észre lehet venni hogy a másik oldal borzalmasan gyenge a mienkhez képest.Azt meg nem tom hogy honnan vetted hogy ai 6-7. helyezett olyan marha erős lenne.(kb 5 percen át röhögtem rajta)Attól pedig egyáltalán nem félek hogy kiesek mert tavaly is ugyan ezt csináltam, pedig akkor a csapatszellemem is csak 3 volt és mégis simán bent maradtam szóval ne félts Te engem. :)
Azt meg pls fejtsd ki jobban hogy mégis mit ronthatok el?A taktikát nehezen cseszhetem el.A csapatszellem jó.Akkora balfasz meg nem vagyok hogy mondjuk Pálfyt Centernek rakom be.
A 21-1-el simán fel lehet jutni.Ha megnézed Albát Ő is ugyan ennyivel jutott fel pár éve.

This Post:
00
123106.68 in reply to 123106.67
Date: 2/19/2010 1:51:36 PM
Overall Posts Rated:
00
Azt láttam,hogy a másik csoport 6-7 elég gyenge de ha mondjuk ahelyett 2 bot csapat lenne akkor se probálnám meg megszerezni a 6.helyet, meg szerintem az a 1 plussz meccs és 1 plussz győzelem nem ér annyit 2 otthoni meccs és 1 idegen tényleg jobb mint 1 idegen ez tény és jobbat is lehet draftolni ez is tény de ha benne vagy a rájátszásban és mondjuk 11 csapatszellemed van és az ellenfélnek 5 és otthon van akkor bármi megtörténhet és onnantól kezdve még egy meccs és döntő.Látom az utolsó 2 meccsed elvesztetted de ha ehelyett 2-szer győztél volna akkor 3-4 lennél és nagy nehezen talán talán 2. is lehetnél és ott már...de a 4.helyet biztos elérted volna.Tudom,hogy logikusabb az amit te teszel mármint a 6.hely megszerzése laza meccsekkel és így most a centereidet passzolás is gyúrhatod meg a külsőidet lepattanóra meg hasonló extrem dolgokra ezt értem de én akkor is megküzdenék a feljutásért ha semmi esélyem sem lenne,mert hátha történik valami!Jah és,hogy mit ronthatsz el hát erre ebben a szezonban az első meccsem a legjobb példa lesérült az 1.vagy 2.negyedben a kezdő játékosod és a gyenge cseréd végig játssza a mecccset egy nagyon sz mutatóval....meg ha ő eltalálja a taktikát...bár a sérülésre kevés az esély!Jah és a 21-1 nem hinném,hogy elég lenne IV.osztályban eddig 15 olyan csapat van aki eddig veretlen és a bot csapatok helyére csak(ami nem lesz/lehet több)10 csapat és 2 olyan csapat is van akinek jobb a gólkülönbsége tehát 17 csapat áll előttem és ezek szerint 8 csapatnak kellene rontani a szezon végéig na most erre nem látok túl sok esélyt bár ki tudja....

Last edited by TonyG at 2/19/2010 1:53:32 PM

This Post:
00
123106.69 in reply to 123106.68
Date: 2/19/2010 2:36:38 PM
Overall Posts Rated:
11
Az uccsó meccsemet direkt buktam el.11-es csapatszellemem tuti nem lesz ha rástartolok a 3-4 helyre.Feljutni semmi értelme nem lenne mert simán vissza esnék jövőre.A 4. hellyel semmire sem megyek mert az 1-2 sokkal erősebb nálam.Ez nem a 4. osztály ahol lazán végig röhögve nyered az összes meccset mert van összesen 4-5 ember aki komolyan veszi a játékot.
A sérülés benne lehet de szerencsére a cseréim nem olyan bénák sőt még néha jobban is játszanak mint aki éppen kezd szóval ez miatt nem aggódok.

Azt nem néztem hogy hány csapat veretlen eddig de ha úgy van ahogy mondod akkor tényleg csak úgy juthatsz fel ha megnyered a bajnokságot amire elég nagy az esélyed főleg ha tied lesz a hazai pálya a döntőben.

This Post:
00
123106.70 in reply to 123106.69
Date: 2/19/2010 2:50:50 PM
Overall Posts Rated:
00
A döntőt tényleg otthon fogom játszani és addigra megprobálom a formákat felhozni mert most La Mizonak és Toldi Ground játékosainak is jobb formája van mint nekem.A rájátszás és az nagyon érdekes lesz.Jah és ha feljutok akkor remélem,hogy nem a ti csoportokba kerülök mert az éppenséggel minden csak nem könnyű bár ami igaz az igaz eddig csak 2 komoly meccset játszottam és abból mind2 kupa meccs abból 1-et megnyertem.De ha nem sikerül mert ez is benne van a pakliban persze nem ezzel számolok,akkor legalább a fiatal játékosaimat edzhetem olyan posztokon amilyeneken lehet,hogy a III.osztályban nem tehetném meg szóval mindenképpen örülök de az elvárásom még is a feljutás!

This Post:
00
123106.71 in reply to 123106.70
Date: 2/19/2010 3:20:00 PM
Overall Posts Rated:
11
Az biztos hogy a mi csoportunk legalábbis a keleti része az egyik legkeményebb csoport viszont ha nyugatra kerülsz akár 2. vagy 1. is lehetsz.
Sztem Alba szívesen látna téged a csoportjában.Ahogy nézem úgyis kezd mindenki lebotolni a ligájában vagy akik tavaly sztárok voltak idén irtó bénák pl Mahac vagy Honória de még mondhatnák pár csapatot szóval arra a ligára ráfér az erősítés.
Mondjuk Alba nem valószínű hogy ezzel egyetért velem. :D

This Post:
00
123106.72 in reply to 123106.71
Date: 2/19/2010 6:01:59 PM
Overall Posts Rated:
55
Honórián tényleg csodálkozok, mert nyugaton Ő volt a favorit, aztán egyik napról a másikra eladta a legtöbb játékosát és azóta sem nézte meg a csapatát!
Szívesen látjuk wiktort a ligánkba, szerintem nyugaton már most bekerülne a rájátszásba!
Kobe, felhívom a figyelmedet két meccsre: (18279432) és (15841633)!
Mindegyiket otthon játszottad és érthetetlen eredmény született!

Last edited by Albanardi (U21 scout) at 2/19/2010 6:03:42 PM

This Post:
00
123106.73 in reply to 123106.72
Date: 2/20/2010 6:32:14 AM
Overall Posts Rated:
11
A Santana elleni meccsen nem volt Pálfy,Muse,Sarayköy.
A lánglovagokat én se értem.Mondjuk Pálfy pocsék formában volt és azóta az embereim is fejlődtek szóval továbbra sem aggódok amiatt hogy kiesek.Hiába mondjátok hogy tuti ki fogok esni.

This Post:
00
123106.74 in reply to 123106.73
Date: 2/20/2010 8:29:45 AM
Overall Posts Rated:
00
Én nem mondom,hogy ki fogsz esni de úgy ha azt akarnám meghatározni mennyi az esélyed arra,hogy megnyerd akkoor 90%körüli csak ott az 10 ami ellened szól!Még rossz taktikával is megnyered a meccset csak ha addig lesérül pár/egy játékos lesérül és arra posztra levő cseréd rossz vagy nem túl jó akkor bajban lehetsz de ha nincs sérülés akkor nem kérdés,hogy te nyersz!

Advertisement